Αρτέτα: «Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε την κατάσταση»

Την ανωτερότητα της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχτηκε ο Μικέλ Αρτέτα, μετά το τέλος της αναμέτρησης των δυο ομάδων για το αγγλικό πρωτάθλημα (4-1).

Ο τεχνικός της Άρσεναλ δήλωσε πως η ομάδα του δεν κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα και πως τιμωρήθηκε από τους γηπεδούχους. Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν εξαιρετική στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Αρτέτα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα, αυτό είναι σίγουρο. Ήταν εξαιρετικοί απόψε. Δεν πλησιάσαμε ποτέ το επίπεδό μας και όταν ανοίγει το χάσμα με τη Σίτι, τιμωρείσαι. Πρέπει να κερδίσεις μονομαχίες και εμείς δεν το κάναμε, τιμωρηθήκαμε και θα μπορούσαμε να τιμωρηθούμε περισσότερο. Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε την κατάσταση. Είναι μία δύσκολη βραδιά λόγω του τρόπου που ηττηθήκαμε. Θα πρέπει πάντως να σηκωθούμε να κοιτάξουμε τη μεγαλύτερη εικόνα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των «κανονιέρηδων» συμπλήρωσε: «Το γεγονός πως στεκόμαστε δίπλα σε αυτή την ομάδα και την κοντράρουμε, είναι εκπληκτικό. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε. Υπάρχουν ακόμα πέντε ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Είμαι 20 χρόνια εδώ και έχω δει πολλά πράγματα, πρέπει να πιστεύεις. Θα πρέπει να αποδεχτούμε πως χάσαμε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.