Σαουθάμπτον: Μένει ελεύθερος ο Γουόρντ-Πράουζ σε περίπτωση υποβιβασμού

Ο Τζέϊμς Γουόρντ Πράουζ έχει όρο στο συμβόλαιο του να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού της Σάουθαμπτον και πολλές ομάδες περιμένουν στην γωνία.

Ο Τζέϊμς Γουόρντ Πράουζ έχει όρο στο συμβόλαιο του να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού της Σάουθαμπτον και πολλές ομάδες περιμένουν στην γωνία.
Η Νιούκαστλ προχωρά τις επαφές για την απόκτηση του Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ, στο πλαίσιο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Άγγλο μέσο, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση της Σαουθάμπτον να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, αν η ομάδα υποβιβαστεί, που είναι και το πιθανότερο, από την Premier League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ ο Εντι Χάου επιμένει για την απόκτηση του διεθνή άσου από τη Σαουθάμπτον και η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του, ενώ την περίπτωση του εξετάζουν και οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Οι «ανθρακωρύχοι» ήθελαν να αποκτήσουν τον 28χρονο άσο και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Σαουθάμπτον απάντησε αρνητικά στην πρόταση από την ομάδα της βόρειας Αγγλίας. Ο διεθνής άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και συζητά τις καλύτερες προτάσεις που έχει στα χέρια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.