Λιντς-Κρίσταλ Πάλας 1-5: Ήρθε ο Χόντζον και άλλαξαν όλα (hls)

Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή στο "Έλαντ Ρόουντ" και απέχει πλέον έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη σημειώνοντας δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Λιντς μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο πρώτο του διάστημα ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Μπάμφορντ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άαρονσον στο 21ο λεπτό.. Σε αυτό το διάστημα είχε επίσης καλές στιγμές με τους Σινιστέρα και Μπάμφορντ πριν την επίτευξη του γκολ.

Η Πάλας απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά του Σλουπ στο δοκάρι του Μελιέ και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας ισοφαρίσει το παιχνίδι με την κεφαλιά του Γκεί σε φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση φάουλ.

Η Πάλας μπήκε εξαιρετικά στην επανάληψη και σκόραρε δύο φορές στα πρώτα δέκα λεπτά. Πρώτα με κεφαλιά του Αγιού από σέντρα του Ολίσε στο 53ο λεπτό και στη συνέχεια με ωραία συνεργασία Ολίσε και Έζε και γκολ του τελευταίου για το 1-3 στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε αντεπίθεση 4ων απέναντι σε δύο αμυντικούς, η Πάλας διαμόρφωσε το 1-4 με γκολ του Εντουάρ στο 69ο λεπτό. Στο 77′ ο Αγιού με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το 1-5!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.