Τεν Χαχ για Ράσφορντ: «Δεν είμαι… Χάρι Πότερ, έχει τις ικανότητες»

Ο Έρικ Τεν Χαχ αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Μάρκους Ράσφορντ με τον Ολλανδό να υπογραμμίζει ότι δεν έχει μαγικές ικανότητες αλλά ο Άγγλος είναι φοβερός ποδοσφαιριστής.

Ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται σε φανταστική φόρμα καθώς μετράει 44 εμφανίσεις, 27 γκολ και 9 ασίστ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Έρικ Τεν Χαχ αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Άγγλου ποδοσφαιριστή και θεωρεί ότι η αγωνιστική κατάσταση του 25χρονου έχει να κάνει με τη δουλειά του ίδιου και όχι με τον προπονητή.

«Δεν πρόκειται για μια συζήτηση, δεν είμαι ο Χάρι Πότερ. Είναι μια διαδικασία, υπάρχουν πολλά εργαλεία που χρησιμοποιείς στην προπόνηση για να αφήσεις τους ανθρώπους να φτάσουν στην καλύτερη φόρμα τους.

Έχει να κάνει με τη σύνθεση, τον τρόπο παιχνιδιού, την προπόνηση, τις επίσημες ή ανεπίσημες συζητήσεις, έχει να κάνει με τους προπονητές.

Δουλεύω μαζί του. Αλλά έχει να κάνει με εκείνον, γιατί έχει τις ικανότητες. Ότα έχει την καλύτερη προσέγγιση, την καλύτερη νοοτροπία, τότε θα σκοράρει», δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινωνδιάβολων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.