Λίβερπουλ: Μετράει επιστροφές ο Γιούργκεν Κλοπ (pic)

Η Λίβερπουλ παίρνει σημαντική ώθηση ενόψει του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ της Δευτέρας με την Έβερτον, αφού τέσσερις σημαντικοί παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Οι “κόκκινοι” έχουν υπομείνει μια θλιβερή πορεία τις τελευταίες εβδομάδες, με μόλις μία νίκη στους τελευταίους επτά αγώνες τους και αυτό έχει οδηγήσει σε αυξανόμενη πίεση τον Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο, ο Γερμανός προπονητής μπορεί να χαμογελά,με την παρουσία τεσσάρων τραυματιών στις προπονήσεις, ενόψει της σύγκρουσής με την Έβερτον.

Οι τέσσερις αυτοί παίκτες είναι ο Φαν Ντάικ, ο Φιρμίνο,ο Ντιόγκο Ζότα και ο Αρτούρ Μέλο. Η επιστροφή του Ολλανδού στόπερ είναι το πιο χαρμόσυνο νέο για την άμυνα της Λίβερπουλ, η οποία έχει δεχτεί 13 γκολ στους προηγούμενους επτά αγώνες της.
Ο πρώην σέντερ μπακ της Σαουθάμπτον έμεινε εκτός δράσης από τις αρχές Ιανουαρίου, αφού υπέστη τραυματισμό στο μηρό στην ήττα με 3-1 από την Μπρέντφορντ. Οι “κόκκινοι” είχαν κερδίσει δύο από τους τρεις αγώνες τους μετά την επανέναρξη της Premier League -με τον Φαν Ντάικ να συμμετέχει και στα τρία- και έχουν κερδίσει μόλις ένα, ερήμην του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.