Επιτέλους νίκη η Άρσεναλ, έπιασε την Γιουνάιτεντ η Τσέλσι

Η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από τρεις αγωνιστικές, η Τσέλσι επικράτησε εύκολα επί της Σαουθάμπτον, ενώ η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα έχασε εντός έδρας από τη νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ.

Η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από τρεις αγωνιστικές, η Τσέλσι επικράτησε εύκολα επί της Σαουθάμπτον, ενώ η Γουότφορντ  του Μάρκο Σίλβα έχασε εντός έδρας από τη νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ.

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, η Άρσεναλ κατάφερε να αποσπάσει σημαντική εντός έδρας νίκη από τη Νιούκαστλ, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα και έπιασε 4άδα με ματς περισσότερο. Μοναδικός σκόρερ του ματς ο Μεσούτ Οζίλ με ένα καταπληκτικό βολέ μετά από ασσίστ του Αλέξις Σάντσεζ. Από την άλλη οι «καρακάξες» με μια ακόμα ήττα, βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο Νότο της Αγγλίας, Μπράιτον και Μπέρνλι έμεινα στο «χ». Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 36’ με τον Μάρεϊ, που όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα. Το παιχνίδι έμεινε μέχρι τέλους στο 0-0. Με τη λευκή ισοπαλία, η Μπέρνλι βρίσκεται στην 5η θέση, πάνω από την Τότεναμ, με ματς περισσότερο, ενώ η Μπράιτον στην 13η με 18 βαθμούς.

Η Τσέλσι πέτυχε μια “επαγγελματική” νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον, με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το έβαλε ο Αλόνσο στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με τρομερή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Φόρστερ. Στο β’ ημίχρονο οι Λονδρέζοι είχαν τον έλεγχο, κρατώντας τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Η περσινή πρωταθλήτρια «έπιασε» τη Γιουνάιτεντ στη 2η θέση, με ματς περισσότερο βέβαια, ενώ η Σαουθάμπτον ισοβαθμεί πλέον με την Μράιτον.

Η Γουάτφορντ του Μάρκο Σίλβα υπέστη βαριά ήττα από την νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ με 4-1. Το ματς είχε ένταση, πολλά γκολ και δύο κόκκινες. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 6’ πήραν κεφάλι στο σκορ και στο 23’ διπλασίασαν τοα τέρματά τους με τον Μούι. Στο 33’ ο Ντίνεϊ θα αφήσει την ομάδα του με 10 παίχτες, παίρνοντας απευθείας κόκκινη και ουσιαστικά την καταδίκασε σε ήττα. Στο 50’ το η Χάντερσφιλντ θα «χτίσει» διαφορά 3 τερμάτων. Στο 61’ το αριθμητικό πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων θα εξανεμιστεί, όταν ο Χογκ θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη. Στο 68’ η Γουάτφορντ θα σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Ντουκουρ και στο 89’ ο Μούι με πέναλτι θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα «γράφοντας» το τελικό 1-4. Η Χάντερσφιλντ συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στην πρώτη της παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας στην 11η θέση με 21 βαθμούς. Η Γουότφορντ «κόλλησε» στην 9η θέση με 22 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ – Νιούκαστλ 1-0 

Μπράιτον – Μπέρνλι 0-0 

Τσέλσι – Σαουθάμπτον 1-0

Γουότφορντ – Χάντερσφιλντ 1-4


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.