Αγγλία: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Άαρον Λένον

Ο πρώην Άγγλος εξτρέμ, Άαρον Λένον, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Λιντς και πέρασε 10 χρόνια με την Τότεναμ πριν μεταπηδήσει στην Έβερτον, την Μπέρνλι και την τουρκική Καϊσερίσπορ. Χρίστηκε 21 φορές διεθνής με την Εθνική Αγγλίας, με την οποία συμμετείχε στα Μουντιάλ του 2006 και του 2010.

«Επιτέλους αποφάσισα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κρεμάσω τα παπούτσια μου», είπε ο Λένον και συνέχισε: «Έχοντας “ζυγίσει” τις επιλογές μου, δεν ένιωσα ότι κάπου ήταν το κατάλληλο μέρος για εμένα και την οικογένειά μου».

Ο Λένον αποχώρησε από την Μπέρνλι το περασμένο καλοκαίρι, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τους «Κλάρετς». «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, καθώς το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου πιθανώς από την ηλικία των τριών ετών και τα τελευταία 20 χρόνια που παίζω επαγγελματικά σε τοπ επίπεδο ήταν τόσο εκπληκτικό.

Το ποδόσφαιρο σημαίνει τόσα πολλά για μένα και πάντα θα συνεχίσει. Δε νομίζω ότι συνειδητοποίησα πόσα πολλά μου πρόσφερε μέχρι ν΄ αρχίσω να σκέφτομαι την απόσυρση – ήταν τα πάντα για μένα και πολλά άλλα.

Τώρα είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου και περνάω πολύ περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μου. Υπάρχουν τόσα πολλά που θέλω να κάνω και να ανταποδώσω με όλη μου την εμπειρία και τα όσα έζησα εντός και εκτός γηπέδου και θα το κάνω στο εγγύς μέλλον.

«Κόσμε του ποδοσφαίρου, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.