Η «σκοτεινή πλευρά» του Ενγκολό Καντέ

Ο Ενγκολό Καντέ είναι απίστευτος άνθρωπος, καταπληκτικός χαρακτήρας που άπαντες λατρεύουν, κι όμως ο Σεσκ Φάμπρεγκας, κάνει λόγο για…τη σκοτεινή του πλευρά!

Ο Ενγκολό Καντέ, είναι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες στον χώρο του ποδοσφαίρου, εκτός φυσικά από καλός ποδοσφαιριστής!

Ωστόσο ο πραγματικά απίστευτος αυτός χαρακτήρας, έχει και μια…«σκοτεινή πλευρά»!

Ο Ενγκολό Καντέ θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους στον κόσμο και όχι άδικα. Μπορεί να μην είναι σαν τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, μέσα στην μόδα, ή να συγκεντρώνει τα βλέμματα για την εξωαγωνιστική του ζωή.

Γενικά ο 31 ετών Γάλλος έχει τον απόλυτο σεβασμό όλων. Έχει κατακτήσει δύο φορές την Πρέμιερ Λιγκ, το FA Cup, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Οποιοσδήποτε παίκτης έχει παίξει είτε ως συμπαίκτης του είτε ως αντίπαλός του, γνωρίζει πόσο καλός είναι και πόσο σημαντικός είναι για να έρθει η επιτυχία στην ομάδα του!

Ο Καντέ εδώ και χρόνια έχει το ρόλο του παίκτη που μπορεί να κόψει επιθέσεις, να κάνει σκληρά μαρκαρίσματα, να περάσει την εύκολη γρήγορη μπαλιά στην επίθεση και φυσικά να καλύψει κάθε σημείο του γηπέδου, ώστε να κάνει δύσκολη τη ζωή του αντίπαλου.

Ο Γάλλος μπορεί να χαρακτηριστεί τ΄όνειρο κάθε προπονητή ενώ σημαντικό είναι πως και ο κόσμος τον λατρεύει! Γενικά ο 31 ετών ποδοσφαιριστής, είναι ιδιαίτερα αγαπητός απ΄όλους, είτε συμπαίκτες είτε αντιπάλους κι όμως παραμένει ταπεινός!

Κι όμως δεν πιστεύουν όλοι πως αυτός είναι ο Ενγκολό Καντέ! Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν πως ο παίκτης έχει και…σκοτεινή πλευρά!

Ο πρώην συμπαίκτης του, Σεσκ Φάμπρεγκας, έχει διαφορετική άποψη!

«Αν τον παρακολουθήσεις θα δεις ότι μπορεί να κάνει φάουλ σε κάποιον παίκτη ή να πάρει κίτρινη κάρτα, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη, χωρίς ν΄απολογηθεί και απλά θ΄απομακρυνθεί. Μου αρέσει αυτό, καθώς δίνει το μήνυμα πως ο Καντέ δεν θα είναι το καλό παιδί που ξέρουμε, στο γήπεδο. Το χρειάζεσαι αυτό. Αν είσαι καλός στον αγωνιστικό χώρο, τότε θα σε φάνε ζωντανό. Εγώ χαμογελώ όταν βλέπω την σκοτεινή του πλευρά»

Για να έχεις επιτυχία στον αγωιστικό χώρο, σαφώς πρέπει να έχεις αυτή την «σκοτεινή πλευρά». Σε καμία περίπτωση ο Ενγκολό Καντέ δεν γίνεται κακός άνθρωπος, αλλά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να είσαι πιο σκληρός και να μην δείχνεις ψήγματα αδυναμίας.

Ο Καντέ έχει ακόμη μια αδυναμία ή αν θέλετε να το πείτε σκοτεινή πλευρά!

Παίζοντας χαρτιά μαζί με συμπαίκτες του, ίσως εφαρμόζει μια διαφορετική τακτική και πολλοί συμπαίκτες του τον χαρακτηρίζουν…«απατεώνα».

«Οι συμπαίκτες μου στην εθνική Γαλλίας με αποκαλούν «απατεώνα». Δεν έχουν απόλυτα δίκιο, καθώς δεν είμαι ο μόνος που το κάνει, αλλά δεν έχουν και άδικο».

Ο Καντέ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία, είχε παραδεχτεί πως άργησε στην προπόνηση της Τσέλσι! Ο λόγος ήταν πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με το κίνητρο και τον ενθουσιασμό, όμως ο υπέροχος χαρακτήρας του και ο επαγγελματισμός του, γρήγορα τον επανάφεραν στο…σωστό δρόμο.

>> Λάβετε ενημερώσεις για τα τελευταία αθλητικά νέα, highlights και live goals αγώνων στο Telegram ή στο Viber!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.