Γουλβς –Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Κορυφή με ρεκόρ του Χάαλαντ! (hls)

Εύκολο απόγευμα για τους Πολίτες στην έδρα των Λύκων, στο πλαίσιο της 8ης στροφης της Premier League.

Με τα γκολ των Γκρίλις (1′), Χάαλαντ (16′) και Φόντεν (69′) η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Γουλβς και βρίσκεται (για την ώρα) στην κορυφή του πρωταθλήματος, μιας και η Άρσεναλ παίζει με την Μπρέντφορντ την Κυριακή (18/9, 14:30). Από την άλλη πλευρά οι Λύκοι παρέμειναν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μια νίκη στα πρώτα επτά παιχνίδια της σεζόν.

Γκολ με το… καλησπέρα και ρεκόρ για τον Χάαλαντ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε η Μάντσεστερ Σίτι στο ματς, παίρνοντας προβάδισμα στο πρώτο λεπτό της συνάντησης! Μόλις στα 56” ο Ντε Μπρόινε έβγαλε φανταστική μπαλιά από δεξιά και ο Γκρίλις με προβολή άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και να βρουν γκολ ισοφάρισης, αλλά η επιλογή τους να βγαίνουν από την άμυνα με κοντινές πάσες δεν απέδωσε. Μάλιστα στο 16′ δέχτηκαν και δεύτερο γκολ από τον… συνήθη ύποπτο και παίκτη του μήνα Αυγούστου στην Premier League, τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός σκόραρε με το… κακό του πόδι, το δεξί, με σουτ εκτός περιοχής, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που πετυχαίνει τέρμα στις πρώτες τέσσερις εκτός έδρας εμφανίσεις του. Μάλιστα έφτασε τα 100 στις τελευταίες του 99 συμμετοχές σε διασυλλογικό επίπεδο. Όχι και άσχημα…

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Γουλβς έμεινε με 10 στο 33′ λόγω μιας… καρατιάς του Κόλινς πάνω στον Γκρίλις! Κι όμως στο δεύτερο μέρος οι Λύκοι αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο ήταν καλύτεροι μέχρι το 60′-65′.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Αντί για 1-2… 0-3

Στο 59′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να μειώσουν, αλλά ο Νέτο από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει! Λίγο μετά ο Ντίας έκοψε πριν η μπάλα φτάσει στη μικρή περιοχή στον ίδιο παίκτη, ο οποίος ετοιμαζόταν να μειώσει!

Η Σίτι είδε την αντίπαλή της να απειλεί και… αποφάσισε να βαλει τέλος στις όποιες σκέψεις για γκέλα. Έτσι στο 69′ με μια ιδανική συνεργασία των Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε, ο Φόντεν βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έκανε το 3-0! Μάλιστα με τη δεύτερη τελική του πάσα στο παιχνίδι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει πλέον συμμετοχή σε 150 γκολ της ομάδας του στην Premier League, σε μόλις 217 αναμετρήσεις! Εξαιρετικός…

Η ταυτότητα του ματς

Premier League: 8η αγωνιστική, «Molineux Stadium»

Διαιτητής: Τέιλορ

Σκόρερ: 1′ Γκριλις, 16′ Χάαλαντ, 69′ Φόντεν

Κίτρινες: 65′ Νούνιες, 65′ Νέβες – 13′ Ρόδρι

Κόκκινη: 33′ Κόλινς

Γουλβς (Λάγκε): Σα, Τζόνι, Κόλινς, Κίλαμν, Νούρι (81′ Σεμέντο), Νέβες, Νούνιες, Μουτίνιο, Γουέδες (70′ Τραορέ), Νέτο (86′ Κάμπελ), Ποντένσε (70′ Χουάνγκ)

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Στόουνς, Ντίας, Ακάντζι, Κανσέλο, Ρόδρι (81′ Γκόμες), Ντε Μπρόινε (72′ Γκουντογκάν), Σίλβα (72′ Μαχρέζ), Φόντεν (72′ Άβαρες), Χάαλαντ, Γκρίλις (77′ Πάλμερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.