Αρτέτα: Ανησυχεί για τον Σμιθ Ρόου

Ο τραυματισμός που ταλανίζει τον Εμίλ Σμιθ Ρόου αποτελεί πηγή ανησυχίας, όπως δήλωσε ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα των «κανονιέρηδων» τις τελευταίες δύο σεζόν, καταγράφοντας 70 συμμετοχές με το σύλλογο του Λονδίνου. Φέτος ωστόσο ο Σμιθ Ρόου δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει βασικός σε κάποιο παιχνίδι, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να μείνει και εκτός εθνικής Αγγλίας για τις προσεχείς αναμετρήσεις του Nations League με Ιταλία και Γερμανία.

«Λοιπόν, ανησυχώ που δεν τον έχουμε διαθέσιμο και, όταν προσπαθεί να προπονηθεί, δεν αισθάνεται 100% ετοιμοπόλεμος ή χωρίς πόνο» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ισπανός τεχνικός εν όψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ και συνέχισε:

«Αυτή είναι η κύρια ανησυχία και πρέπει να βρούμε μια λύση γι’ αυτή και προσπαθούμε να το καταφέρουμε. Είναι πολύ εκνευριστικό. Είναι ένα παιδί που αγαπάει να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι το μεγαλύτερο πράγμα στη ζωή του. Και όταν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, ειδικά μετά το σερί των αγώνων και των εμφανίσεων που είχε μαζί μας την περσινή χρονιά, είναι απλά δύσκολο. Όμως οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Θα τους υποστείς σε κάποιο σημείο στην καριέρα σου. Έχει σημασία πώς πρόκειται να αντιμετωπίσεις αυτές τις στιγμές, από ποιους ανθρώπους περιβάλλεσαι και πώς κάνεις το επόμενο βήμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.