Λίβερπουλ: Ανέλαβε την ευθύνη για τη συντριβή ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα 4-1 της Λίβεπρουλ από τη Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το συγκριμένο αποτέλεσμα και για την εικόνα, που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως οι «παρτενοπέι» έκαναν ένα πολύ καλό ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Είναι δύσκολο να το δεχθώ, αλλά δεν είναι δύσκολο να το εξηγήσεις αν δεις το παιχνίδι. Η Νάπολι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και εμείς όχι. Τα δύο πέναλτι που κάναμε στην αρχή ήταν και λίγο ατυχία. Τα άλλα δύο γκολ του τα… χαρίσαμε κατά κάποιον τρόπο. Με το 3-0 είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν συμπαγείς αμυντικά. Δε θυμάμαι να κάναμε κάποια αντεπίθεση, δεν παίξαμε καλά».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Είναι ένα χτύπημα που δύσκολα μπορείς να το καταπιείς αλλά πρέπει να το κάνω, έχουμε παίξει και άλλα άσχημα ημίχρονα αλλά δεν έχουμε δεχθεί τρία γκολ. Τώρα πρέπει να ανασυνταχτούμε μεσούσης της σεζόν, σε τρεις μέρες παίζουμε με τη Γουλβς και ακολουθούν και άλλα δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή, αλλά θα έλεγα ότι τώρα πρέπει να ανασυνταχτούμε. Δεν παίζουμε αρκετά καλά, είναι προφανές, το βλέπουν όλοι. Αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ, δεν μπορώ να πω τι φταίει, αλλά πρέπει να ανασυνταχτούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.