Κέλι:«Εάν δείξουμε σταθερότητα, θα παραμείνουμε στην Premier League» (vid)

Σε αποκλειστική συνέντευξή του στη Nova ο αρχηγός της Μπόρνμουθ, η οποία επέστρεψε στην αγγλική ελίτ, αναφέρθηκε στους στόχους των «Κερασιών».

Ύστερα από απουσία δύο ετών η Μπόρνμουθ επέστρεψε στην Premier League με προφανή στόχο την παραμονή στην αγγλική ελίτ.

Ο Λόιντ Κέλι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της Αγγλίας, ετοιμάζεται για την 4η σεζόν του με τα «Κεράσια» θέτοντας τους στόχους του συλλόγου από τον αγγλικό Νότο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος αρχηγός της Μπόρνμουθ στη Nova.

Πώς κατάφερε η ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία:

Την προηγούμενη σεζόν τα πήγαμε καλά, εξ αρχής είχαμε θέσει τον στόχο του προβιβασμού, γνωρίζαμε πως μας περίμενε για δύσκολη και μακρά σεζόν, κάναμε το καλύτερο δυνατό, πήραμε τα αποτελέσματα όταν ήταν απαιτητά, στο τέλος όλα πήγαν καλά και γι’ αυτό επιστρέψαμε στην Premier League.

Τί πρέπει να κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό:

«Κλειδί» για την παραμονή είναι η σταθερότητα, πρέπει να μπούμε στα παιχνίδια έχοντας κατά νου την τακτική που θέλει ο προπονητής μας να εφαρμόσουμε, έχοντας μια σταθερή απόδοση, προφανώς στην Premier League η ποιότητα κι ο ρυθμός αλλάζουν, όμως πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, οφείλουμε ως Μπόρνμουθ να παρουσιάσουμε σταθερότητα, με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε καλή ευκαιρία να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Η άνοδος ήρθε χάρη στην αμυντική σταθερότητα, θα είναι αρκετό αυτό το στοιχείο και για την παραμονή στην Premier League:

Την προηγούμενη σεζόν ήμασταν εξαιρετικοί στο αμυντικό κομμάτι, είχαμε δουλέψει αρκετά, προφανώς τώρα το επίπεδο είναι διαφορετικό, σίγουρα αμυντικά ήμασταν συμπαγείς, θεωρώ πως κάναμε ό,τι καλύτερο, στην προετοιμασία έχουμε δουλέψει αρκετά πάλι στην αμυντική τακτική, εμείς οι αμυντικοί θέλουμε να διατηρείται το 0 στην εστία μας, αυτός είναι ο στόχος μας.

Για το δύσκολο πρόγραμμα στις 5 πρώτες αγωνιστικές με Λίβερπουλ, Σίτι και Άρσεναλ:

Ισχύει, τα πρώτα παιχνίδια στη σεζόν είναι δύσκολα,  αλλά αυτό είναι το επίπεδο της Premier League, έτσι είναι το πρωτάθλημα, να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες κάθε εβδομάδα, πρέπει να είσαι σε θέση να ανταποκριθείς, βεβαίως το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αντιμετωπίζουμε 3 ομάδες που βρέθηκαν πέρσι στην πρώτη πεντάδα,  παίζουμε με τους φιναλίστ του Champions League και την πρωταθλήτρια Αγγλίας, είναι απαιτητικό το πρόγραμμα αλλά θέλουμε να παίζουμε με αυτές τις ομάδες, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εκκίνηση της σεζόν, αλλά αυτή είναι η Premier League. 

Είναι 23 ετών και φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας:

Το γεγονός πως είμαι αρχηγός στην ομάδα προσθέτει ευθύνη, η οποία εμφανίζεται ποικιλοτρόπως, την προηγούμενη σεζόν ο προπονητής μού εμπιστεύτηκε αυτόν τον ρόλο, το να είσαι αρχηγός σημαίνει να αρθρώνεις λόγο, να θέτεις ψηλά τον πήχη, είναι κάτι που πρέπει να κάνω και αυτή τη σεζόν στην Premier League, σίγουρα η ηλικία και η εμπειρία διαδραματίζουν έναν ρόλο, αλλά το γεγονός πως είμαι νεαρός δεν το εκλαμβάνω ως αδυναμία, έχω ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, είμαι πεπεισμένος πως θα ηγηθώ και πάλι αυτή τη σεζόν, επομένως είναι μια τεράστια στιγμή για εμένα να μπορώ να πω ότι είμαι αρχηγός σε ομάδα της Premier League.

Ποιό ήταν το είδωλό του:

Ο Λέντλι Κινγκ όταν ήταν στην Τότεναμ ήταν το είδωλό μου, είχε τον ίδιο ρόλο με τον δικό μου, το αγωνιστικό μου στυλ μοιάζει με το δικό του, ήταν ο παίκτης στον οποίο ήθελα να μοιάσω όπως βέβαια κι ο Σίριλ Ρίτζις, προτού φύγει από τη ζωή, τον θαύμαζα επίσης.

Για το εάν και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι υπόθεση Σίτι και Λίβερπουλ:

Τα τελευταία χρόνια Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μονοπωλούν τις πρώτες θέσεις, όμως βλέπουμε στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι πως υπάρχουν ομάδες  που έχουν ενισχυθεί και αποκτούν βάθος στο δυναμικό τους, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, ίσως αυτή η σεζόν να αποδειχθεί διαφορετική, μού είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια ομάδα τόσο νωρίς, θα έχουμε καλύτερη εικόνα  για το πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα γύρω στα Χριστούγεννα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.