Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Λίνγκαρντ συμφώνησε λόγω Μαρινάκη (vid)

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αποκάλυψε πως οι επαφές που είχε με τους Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να πάρει την απόφαση να φορέσει τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως και οι δυο του έδειξαν, το πόσο πολύ τον ήθελαν στην ομάδα, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Χαρακτηριστικά, ο Λίνγκαρντ δήλωσε: “Έπαιξαν τεράστιο ρόλο. Μου έδειξαν αγάπη, ήταν πολύ επιθετικοί με την προσέγγισή τους. Το αγαπάς αυτό, θέλεις να δεις αυτή την αγάπη και μου πόσο ήθελαν να έρθω στο κλαμπ”.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως συνομίλησε με τον Ντιν Χέντερσον, πριν υπογράψει στους νεοφώτιστους: “Μίλησα με τον Ντιν αρκετά. Είπε ότι ο προπονητής ήταν ο κορυφαίος και ότι ο σύλλογος είχε πολύ καλό στήσιμο. Νιώθω καλά. Θα φέρω ενθουσιασμό. Όταν παίζω κανονικό ποδόσφαιρο, τότε θα δείτε τα καλύτερα από τον Τζέσι Λίνγκαρντ”.

Τέλος, ο Λίνγκαρντ αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας του ομάδας: “Μου αρέσει να τους κρατάω κοντά στο στήθος μου, αλλά προφανώς ο στόχος να επιστρέψω στην Εθνική είναι μεγάλος καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι στόχοι της ομάδας και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.