Νότιγχαμ: «Κοιτάζει» εξτρέμ από την Ισπανία

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει την αναζήτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών, στην προσπάθεια της να εμφανιστεί ανταγωνιστική, μετά από απουσία 23 χρόνων από την Premier League.

Η ομάδα του Κούπερ λοιπόν, ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Κάντιθ, Ιβάν Αλέχο. Αυτή η είδηση έρχεται από την «Estadio Deportivo», η οποία αναφέρει ότι ο 27χρονος θα μπορούσε να αποκτηθεί αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ, παρά το γεγονός ότι έχει ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατομμυρίων, στο τρέχον συμβόλαιό του.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Αλέχο είναι «ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες» της Κάντιθ, αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν την προσοχή πολλών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία «χτύπησε την πόρτα του» αλλά δεν έχει υποβάλει ακόμη επίσημη πρόταση στην ισπανική ομάδα. Διεκδικήτρια του Ισπανού εξτρέμ, φέρεται να είναι και η Γαλατασαράι.

Η θέση του ισπανικού συλλόγου για τον παίκτη, σε περίπτωση που κατατεθεί πρόταση, είναι σαφής. Θα ήθελε να πληρωθεί όλη η ρήτρα αποδέσμευσής του.
Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες στην ομάδα, η Κάντιθ θα ήταν πρόθυμη να καθίσει για να διαπραγματευτεί μια συμφωνία, περίπου στα επίπεδα που θέλει η αγγλική ομάδα. Παίζοντας κυρίως ως δεξί εξτρέμ, ο 27χρονος σε 81 εμφανίσεις με την Κάντιθ, μετράει 4 γκολ και 8 ασίστ. Ο Αλέχο θα επιστρέψει στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Κάντιθ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του “El Rosal”. Και θα δούμε για πόσο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.