Τότεναμ-Έβερτον 5-0: Πεντάρα Ευρώπης, πεντάρα “καμπανάκι” (vids)

Καταιγιστική ήταν η Τότεναμ στο ματς με την Έβερτον την οποία συνέτριψε 5-0 με τον Χάρι Κέιν να πετυχαίνει δύο γκολ και να ξεπερνά τον Τιερί Ανρί.

Εφιαλτικό βράδυ για την Έβερτον στο Λονδίνο, όπου γνώρισε τη συντριβή από την Τότεναμ με 5-0 σε ματς για την 28η αγωνιστική της Premier League.

Οι “Σπερς” κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14ο λεπτό, όταν ο Σεσενιόν γύρισε με δυσκολία τη μπάλα και ο Κιν στην προσπάθειά του να προλάβει τον Κέιν την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του με προβολή.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Κέιν συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Κολουσέφσκι, ο οποίος έβγαλε τον Σον τετ-α-τετ για να πετύχει αυτός με ωραίο τελείωμα το 2-0.

Η ομάδα του Κόντε έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 36′ με τον Ντόχερτι να κάνει υπέροχη κάθετη μπαλιά και τον Κέιν να πλασάρει τον Πίκφορντ, με τη φάση να εξετάζεται και στο VAR για off side, αλλά να μετράει κανονικά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τους γηπεδούχους και η μία απ’ αυτές, ο Ρεγκιλόν κατάφερε να σκοράρει μετά από 43 δευτερόλεπτα παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο.

Η Έβερτον κατέρρευσε και στο 55′ ο Ντόχερτι έβγαλε μία μεγάλη μπαλιά και ο Κέιν την αξιοποίησε με φανταστικό σουτ στην κίνηση πετυχαίνοντας το 5-0 με το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα και δέκατο φέτος στην Premier League.

Παράλληλα, ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 176 στην Premier League, ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί και πλέον θέλει άλλα δύο τέρματα για να προσπεράσει τον Φρανκ Λάμπαρντ, προπονητή της Έβερτον. Αγουέρο με 184, Άντι Κόουλ με 187, Γουέιν Ρούνεϊ με 208 και Άλαν Σίρερ με 260 οι υπόλοιποι που βρίσκονται στο δρόμο για την κορυφή.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφτασε τους 45 βαθμούς και με δύο παιχνίδια λιγότερα από τη Γιουνάιτεντ που έχει 47 βλέπει… Ευρώπη, ενώ η Έβερτον έμεινε στους 22 μετά από 25 ματς και είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.