“Ανάσανε” η Μπέρνλι, τεσσάρα η Πάλας (hls)

Η Μπέρνλι με γκολ του Μι νίκησε την Τότεναμ, ενώ η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε τέσσερα γκολ στην έδρα της Γουότφορντ, την οποία άφησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σε εξ αναβολής αναμετρήσεις Μπέρνλι και Κρίσταλ Πάλας κατάκτησαν πολύτιμες νίκες για τη συνέχεια της Premier League.

Μπέρνλι-Τότεναμ 1-0

Τεράστια βαθμολογική ανάσα για τη Μπέρνλι, η οποία επιβλήθηκε 1-0 της Τότεναμ σε ματς για την 13η αγωνιστική της Premier League και προσπέρασε τη Γουότφορντ στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 71ο λεπτό από τον Μπεν Μι, ο οποίος χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στην κατηγορία.

Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας 1-4

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Κρίσταλ Πάλας, η οποία επικράτησε 4-1 της Γουότφορντ σε ματς για την 18η αγωνιστική της Premier Legue και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, την ώρα που η ομάδα του Χότζον είδε την Μπέρνλι να την προσπερνά στη βαθμολογία.

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο με την Κρίσταλ Πάλας να πηγαίνει στο ημίχρονο με το προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Ματέτ για να απαντήσει η Γουότφορντ τρία λεπτά μετά με τον Σισοκό. Στο 42′ η Πάλας πήρε ξανά το προβάδισμα με σκόρερ αυτή τη φορά τον Γκάλαχερ έπειτα από ασίστ του Μίτσελ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για να ψάξουν την ισοφάριση και αυτό είχε κόστος στο φινάλε της αναμέτρησης, καθώς στο 85′ και στο 90′ είδαν τον Ζαχά να παραβιάζει δύο φορές την εστία τους και να σφραγίζει τη νίκη για τους Λονδρέζους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.