Μάντσεστερ Σίτι: Αποθέωσε τον Ντε Μπρόινε ο Γκουαρντιόλα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος χάρισε τη νίκη (1-0) στη Μάντσεστερ Σίτι, στο ματς με την Τσέλσι.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως ο Βέλγος ποδοσφαιριστής είναι παγκόσμιας κλάσης και πως μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι είναι φανταστικοί, τους δίνω όλα τα εύσημα. Τη 1η Δεκεμβρίου ήμασταν έναν πόντο πίσω από την Τσέλσι και τώρα τόσο πολύ μπροστά τους”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των “πολιτών” δήλωσε για τον Ντε Μπρόινε: “Μιλήσαμε και από τότε που είμαστε μαζί, από την πρώτη ημέρα, όσα έχουμε κερδίσει, τα έχουμε καταφέρει όλοι μαζί. Θέλω να πιέζω τον Ντε Μπρόινε να κάνει περισσότερα, είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Είναι ταπεινός και κάνει τα πάντα για την ομάδα. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοια χαρακτηριστικά σε έναν παίκτη. Είναι ο παίκτης της χρονιάς στη χώρα του και έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα και πολλά βραβεία. Παρόλα αυτά, εγώ θέλω περισσότερα, ξέρω ότι μπορεί. Το παιχνίδι που έκανε κόντρα στην Τσέλσι, έχω καιρό να το δω από κάποιον. Έχει τα πάντα. Ξέρει τι μπορεί να κάνει, είναι ένας παίκτης απίστευτα αγαπητός από όλους ματς. Η μαμά και ο μπαμπάς του μπορούν να είναι πολύ υπερήφανοι για εκείνον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.