Τσέλσι: “Πόρτα” στην Γιουβέντους για Λόφτους -Τσικ

Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές στην Ιταλία, η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση δανεισμού της Γιουβέντους για τον Ρούμπεν Λόφτους Τσικ και οι "μπιανκονέρι" δεν θα αφήσουν τον Άρτουρ να πάει στην Άρσεναλ χωρίς αντάλλαγμα.

Η εφημερίδα Tuttosport και το Calciomercato.com αναφέρουν ότι οι μπλε του Λονδίνου έχουν ήδη ενημερώσει τη Γιουβέντους ότι δεν θα αφήσουν τον 25χρονο να φύγει από το Στάμφορντ Μπριτζ με μια προσωρινή συμφωνία τον Ιανουάριο. Η Γιουβέντους δυσκολεύεται οικονομικά, επομένως μπορεί να αποκτήσει νέους παίκτες μόνο με ελεύθερη μεταγραφή ή δανεικό με οψιόν αγοράς. Σίγουρα, οι νικητές του Champions League του 2021 δεν είναι ανοιχτοί στο δανεισμό της Λόφτους Τσικ για μόλις έξι μήνες, οπότε η Γιουβέντους πρέπει να συνεχίσει την αναζήτηση ενός πιθανού αντικαταστάτη του Αρτούρ Μέλο.

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν δανεικό τον Βραζιλιάνο μέσο μέχρι το τέλος της σεζόν, πληρώνοντας τον μισθό του μέχρι τον Ιούνιο. Ο Αρτούρ δεν είναι βασικός και ο χρόνος του είναι αρκετά περιορισμένος στο Τορίνο, αλλά η Γιουβέντους πρέπει πρώτα να βρει αντικαταστάτη για τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σχολίασε την κατάσταση του Βραζιλιάνου μέσου κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι δεν θα φύγει από το Τορίνο τον Ιανουάριο. «Δεν θέλω να επαναλάβω τον εαυτό μου. Πρέπει να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν με αυτούς τους παίκτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα και να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο Ιταλίας», είπε ο Αλέγκρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.