Μηδέν στα τρία και με Ντι Μαρία!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να κερδίσει και στην τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μένοντας στο 0-0 με τη Μπέρνλι εκτός έδρας, παρά το ντεμπούτο του Άνχελ Ντι Μαρία!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να κερδίσει και στην τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μένοντας στο 0-0 με τη Μπέρνλι εκτός έδρας, παρά το ντεμπούτο του Άνχελ Ντι Μαρία!


Οι Άγγλοι σχολιαστές έσπευσαν πριν από το παιχνίδι να διευκρινίσουν πως τα 75.4 εκατ. ευρώ που ξόδεψε η Γιουνάιτεντ για να κάνει δικό της τον Αργεντινό είναι περισσότερα από όσα είχε δώσει για μεταγραφές η σημερινή της αντίπαλος στα 132 χρόνια της ιστορίας της!

Ωστόσο στο «Τερφ Μουρ», οι «κλάρετς» έπαιξαν ως ίσοι προς ίσους τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος ξεκινά την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ με μόλις δύο πόντους σε τρεις αγώνες.

Οι δυσκολίες για τη Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν από νωρίς, καθώς στο 5ο λεπτό ο πρώην παίκτης της ακαδημίας της Ντέιβιντ Τζόουνς εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ στο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για τη Μπέρνλι.

Στο 14′, ο Ντι Μαρία έδειξε το πρώτο ψήγμα του μεγάλου ταλέντου του με μία εκπληκτική μπαλιά για τον Φαν Πέρσι, που όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Χίτον.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 0-0 και στο 60′ ο Φαν Πέρσι έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με σουτ που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Μάρνεϊ, μετά από άλλη μία ωραία ενέργεια του Ντι Μαρία.

Το ντεμπούτο του Αργεντινού κράτησε μόνο 70 λεπτά καθώς αντικαταστάθηκε από τον Άντερσον, ενώ στο 78′ ο Ρούνεϊ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ανενόχλητος από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χίτον.

Στο 85′, ήρθε το ανησυχητικό νέο για τον Φαν Χάαλ με τον Μάτα να αποχωρεί με πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ στο 88′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μπαρνς στην περιοχή, το οποίο όμως δεν καταλογίστηκε.

Τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Μπέρνλι κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της σε αγώνα Πρέμιερ Λιγκ από το 2009. Τα χρήματα δεν κάνουν πάντα τη διαφορά…

Μπέρνλι: Χίτον, Μι, Νταφ, Σάκελ, Τρίπιερ, Τέιλορ (88′ Ριντ), Μάρνεϊ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Γιούτκιεβιτς, Ινγκς (78′ Μπαρνς).
Μάντσεστερ Γ.: Ντε Χέα, Τζόουνς, Μπλάκετ, Έβανς, Ντι Μαρία (70′ Άντερσον), Φλέτσερ, Γιάνγκ, Βαλέντσια, Μάτα (87′ Γιανουζάι), Φαν Πέρσι (73′ Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.