Άστον Βίλα – Λέστερ 2-1: Ανατροπή με ήρωα τον Κόνσα (hls)

Η Άστον Βίλα κέρδισε εντός έδρας τη Λέστερ, με τον αμυντικό Έζρι Κόνσα να σκοράρει δύο φορές!

Ο Στίβεν Τζέραρντ νίκησε έτσι τον πρώην προπονητή του στη Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς, η ομάδα του οποίου εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στις στημένες φάσεις, δεχόμενη δύο γκολ από τον σέντερ μπακ των γηπεδούχων.

H Λέστερ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό μετά από κλέψιμο του Ντάκα από τον Νακάμπα και ασίστ για τον Μπαρνς, ο οποίος νίκησε τον Μαρτίνεθ με ωραίο σουτ.

Τρία λεπτά αργότερα όμως η Βίλα ισοφάρισε με τον Κόνσα, o oποίος άγγιξε την μπάλα μετά από κεφαλιά του Μπουενδία σε φάση διαρκείας έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Στο τέλος του πρώτου μέρους ακυρώθηκε γκολ του Ράμζι για τη Βίλα λόγω φάουλ στον Σμάιχελ.

Στο 54ο λεπτό, οι «βίλανς» έκαναν την ανατροπή με κεφαλιά του Κόνσα έπειτα από κόρνερ, ενώ στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους τελικά να κρατούν το τρίποντο.

Η Βίλα έτσι έχει τρεις νίκες και μία ήττα σε τέσσερα παιχνίδια με τον Τζέραρντ στον πάγκο, ενώ οι «αλεπούδες» έχουν κερδίσει μόνο σε μία από τις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Άστον Βίλα (Τζέραρντ): Μαρτίνες – Κας, Κόνσα, Μινγκς, Γιάνγκ – Νακάμπα, Λουίζ (78′ Σανσόν) – ΜακΓκιν, Ράμζι (84′ Τουανζέμπε), Μπουενδία (78′ Τσουκβουεμέκα) – Ουότκινς.
Λέστερ (Ρότζερς): Σμάιχελ – Καστάνιε, Έβανς, Σογιουντσού, Τόμας – Ντιούσμπερι-Χολ (86′ Ιχεανάτσο), Εντιντί – Λούκμαν (65′ Βάρντι), Μάντισον, Μπαρνς – Ντάκα (78′ Πέρεθ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.