Ανακοίνωσε τον Μπαλοτέλι η Λίβερπουλ

Παίκτης των «κόκκινων» είναι και επίσημα ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως ανακοίνωσε το κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ το απόγευμα της Δευτέρας (25/8).

Παίκτης των «κόκκινων» είναι και επίσημα ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπως ανακοίνωσε το κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ το απόγευμα της Δευτέρας (25/8).

Ο Ιταλός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές (3+1 με την οψιόν στη Λίβερπουλ) συμβόλαιο με το σύλλογο του Μέρσισαϊντ, που δαπάνησε περίπου είκοσι εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, μετά από απουσία περίπου ενάμιση χρόνου, όταν άφησε τη Μάντσεστερ Σίτι για τη Μίλαν.

Ο 24χρονος διεθνής φορ είχε αποτελέσει επιλογή της Λίβερπουλ και πριν τρεις εβδομάδες, για την αντικατάσταση του Λουίς Σουάρες ωστόσο τότε δεν προχώρησε η περίπτωσή του λόγω των υψηλών απαιτήσεων των «ροσονέρι». Ο Μπαλοτέλι είναι η ένατη μεταγραφή της Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι .

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «reds» δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Συζητούσαμε για να έρθω εδώ και τώρα χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία και το ποδόσφαιρο στη χώρα είναι πολύ καλό. Πρόκειται για μεγάλη ομάδα με νέους παίκτες και γι΄ αυτό είμαι εδώ».

Ο «Super Mario» σκόραρε 30 γκολ σε 54 συμμετοχές με τη Μίλαν, ενώ με την Εθνική Ιταλίας έχει 33 συμμετοχές και 13 γκολ. Είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει με την αποστολή της Λίβερπουλ για το εκτός έδρας παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στην πρώην ομάδα του Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ντεμπούτο θα κάνει την Κυριακή (31/8) με την Τότεναμ στο «Ουάιτ Χαρτ Λέιν». Θα φορά το νούμερο 45 όπως σε Μίλαν και Σίτι!

Οι διακρίσεις του: 1 Πρέμιερ Λιγκ, 1 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Κύπελλο Αγγλίας, 3 Καμπιονάτο, 1 Κύπελλο Ιταλίας, 1 Κομιούνιτι Σιλντ, 1 Σούπερ Καπ Ιταλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.