Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4, τρομοκρατεί η ομάδα το Πεπ


Σε ένα ακόμη παιχνίδι η Σίτι του Πέπ Γκουαρντιόλα προκαλεί τρόμο. Η Σίτι πέρασε από την έδρα της Μπράιτον σαν… σίφουνας επικρατώντας με 4-1.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε όταν ο Σάντσεθ έκανε λάθος έξοδο, ο Σίλβα γύρισε υπέροχα και ο Γκουντογκάν από κοντά πέτυχε το 1-0, τιμωρώντας τον κίπερ των γηπεδούχων. Ήταν το 13ο του τέρμα στο 2021 για την Premier League και μόνο οι Σαλάχ (16), Χάρι Κέιν (15) έχουν περισσότερα.
Στο 28’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γαλάζιους. Υπέροχη αντεπίθεση, σούπερ πάσα του Σίλβα, ο Γκρίλις μοίρασε υπέροχα στον Φόντεν και ο τελευταίος πέτυχε με δύσκολο πλασέ το 2-0. Η Μπράιτον ήταν ανήμπορη να αντιδράσει, η Μάντσεστερ κυκλοφορούσε άνετα και στο 31’ ήρθε και το 3-0. Η φάση άρχισε από τον κορυφαίου του γηπέδου, Μπερνάρντο Σίλβα, ο Γκρίλις νικήθηκε από τον Σάντσεθ, ο Ζεσούς από κοντά έκανε νέο σουτ, η μπάλα βρήκε στον Φόντεν, ο οποίος και πιστώθηκε το γκολ.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 81’. Ο Μουέπου κέρδισε το πέναλτι από τον Έντερσον και ο ΜακΆλιστερ πέτυχε το 3-1 . Ωστόσο, η Σίτι δεν έμεινε εκεί, η παρουσία του Μαχρέζ της έδωσε φρεσκάδα, ο Φόντεν κυνήγησε το γκολ, όμως ο Αλγερινός ήταν αυτός που σκόραρε το 4-1 στις καθυστερήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.