Ανοικτή σε όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμη η υπόθεση του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος διεθνής στράικερ μπορεί να μην αγωνίστηκε στο ντέρμπι της Τότεναμ με την Σίτι το απόγευμα της Κυριακής (15/08) αλλά συμπεριλήφθηκε στην 25άδα των «σπιρουνιών» για τα ματς με την Πάσος Φερέιρα στα Playoffs του UEFA Conference League.
Η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και δεν θα ησυχάσει αν δεν φέρει στο Μάντσεστερ τον Κέιν.
Όπως αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «πολίτες» θα ετοιμάσουν πρόταση 150 εκατομμυρίων ευρώ για να πείσουν τον Ντάνιελ Λίβι να πει το «ναι».
Η επιθυμία του παίκτη είναι να πάρει τη μεταγραφή αλλά δεν περνά από το χέρι του. Για να δούμε που θα κάτσει η… μπίλια.
🗣️ "Man City are preparing a new offer of €150m"@FabrizioRomano has the latest on Harry Kane's future pic.twitter.com/ohNNPAR3Zy
— Sky Sports News (@SkySportsNews) August 16, 2021