Τότεναμ: Ανακοίνωσε Γκολίνι (pics)

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιερλουίτζι Γκολίνι από την Αταλάντα.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γκολίνι πέρασε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα (24/7) ανακοινώθηκε επισήμως. Όταν ο Ιταλός φτάσει τις 20 συμμετοχές η Τότεναμ να πληρώσει την Αταλάντα. Ο Γκολίνι επιστρέφει στην Αγγλία όπου είχε περάσει χρόνο στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ υπερασπίστηκε την εστία της Άστον Βίλα στην Championship την σεζόν 2016-2017.

Ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι προτιμούσε τον Μάρκο Σπορτιέλο κάτω από τα δοκάρια της Αταλάντα και στο τέλος της σεζόν έφερε στο Μπέργκαμο και τον Ζουάν Μούσο από την Ουντινέζε. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ και πρώην της Γιουβέντους έκλεισε την πρώτη του δουλειά ενώ βρίσκεται κοντά και σε συμφωνία για τον διεθνή Αργεντινό Κρίστιαν Ρομέρο με την Αταλάντα να ζητάει 55-60 εκατομμύρια.

Το συμβόλαιο του Ούγκο Λορίς ολοκληρώνεται του χρόνου το καλοκαίρι και ο Γκολίνι θα μπορούσε να γίνει το νούμερο ένα κάτω από την εστία των Λονδρέζων, εκτός αν ο Γάλλος έχει από φέτος ανταγωνισμό και πρέπει να παλέψει για την θέση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.