Θα αργήσει ο Βαλένσια

Αυξάνονται τα προβλήματα στη γραμμή κρούσης της Γουέστ Χαμ, καθώς ο νεοαποκτηθείς Ένερ Βαλένσια αναμένεται να χάσει τους πρώτους δύο αγώνες της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Αυξάνονται τα προβλήματα στη γραμμή κρούσης της Γουέστ Χαμ, καθώς ο νεοαποκτηθείς Ένερ Βαλένσια αναμένεται να χάσει τους πρώτους δύο αγώνες της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, όπως δήλωσε σήμερα ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν. Ο 24χρονος επιθετικός από τον Ισημερινό, ο οποίος σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας στην τελική φάση του Μουντιάλ, αποκτήθηκε τον Ιούλιο από τη μεξικανική Πατσούκα, ωστόσο δεν αναμένεται να είναι έτοιμος για την εντός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Τότεναμ στις 16 Αυγούστου και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας μια εβδομάδα αργότερα.

«Ο παίκτης πάνω στον οποίο ξοδέψαμε τα περισσότερα χρήματα, ο Ένερ Βαλένσια, είναι η μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή μας και βρίσκεται περίπου 2 ή 3 εβδομάδες μακριά από το να είναι σε θέση να παίζει, επειδή ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάλιβαν στην ιστοσελίδα των «σφυριών» και πρόσθεσε: «Τώρα προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά νομίζω ότι το νωρίτερο που θα αγωνιστεί είναι στο ματς του Λιγκ Καπ, επομένως θα είναι συναρπαστικό για τον κόσμο να τον δει να κάνει το ντεμπούτο του σε αυτό το ματς».

Η Γουέστ Χαμ, η οποία απέκτησε επίσης για την επίθεση τον Αργεντινό Μάουρο Σάρατε, «πλήττεται» από την απώλεια του Άντι Κάρολ, καθώς ο υψηλόσωμος στράικερ έχει τεθεί εκτός «μάχης» για τέσσερις μήνες, καθώς υπέστη ρήξη στους συνδέσμους της ποδοκνημικής, ενώ έχασε μεγάλο μέρος της περυσινής σεζόν, λόγω προβλήματος στη φτέρνα. Ο Σάλιβαν δήλωσε ότι ο λονδρέζικος σύλλογος έχει κάνει αρκετές προτάσεις για να φέρει κι άλλους επιθετικούς στην ομάδα, η οποία κατετάγη 13η στην περυσινή Πρέμιερ Λιγκ.

«Έχουμε κάνει προσφορές για τρεις ή τέσσερις επιθετικούς – έναν στην Αγγλία, τρεις στο εξωτερικό – και απλά ελπίζουμε ότι θα πάρουμε έναν από αυτούς. Χρειαζόμαστε να πάρουμε άλλον έναν παίκτη» υπογράμμισε, για να καταλήξει: «Έχουμε δουλέψει 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα όλο το καλοκαίρι και συνεχίζουμε να θέλουμε να αποκτήσουμε τουλάχιστον έναν επιθετικό ακόμη. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε. Υπάρχουν παίκτες με τεράστιες δυνατότητες για το μέλλον, αλλά ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αρκετά γκολ στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.