Κέιν: «Με ενδιαφέρει μόνο η Αγγλία και το Euro»

Ο Χάρι Κέιν είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού, με το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο ίδιος δηλώνει 100% προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αγγλίας στο Euro.

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει ευσεβώς να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τότεναμ. Ο ίδιο πάντως δεν σκέφτεται το συλλογικό του μέλλον αλλά είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής Αγγλίας.

Θυμίζουμε ότι τα «λιοντάρια» υποδέχονται την Τρίτη (29/06, 19:00) στο Ουέμπλεϊ την Γερμανία για την Φάση των «16» της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Ο αδερφός μου είναι ο ατζέντης μου, αλλά τη μοναδική φορά που έχω μιλήσει πραγματικά μαζί του τις τελευταίες εβδομάδες είναι όταν μου είπε “Καλή τύχη, πάμε να κερδίσουμε, και ας φτάσουμε την Αγγλία μέχρι τέλους”. Μετά τους αγώνες, ένας από τους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου μου ελέγχει απλά την κατάσταση, εξασφαλίζοντας ότι όλα είναι εντάξει, αλλά πέρα απ’ αυτό, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη επαφή. Έχω μηνύματα που μου εύχονται καλή τύχη και τέτοια πράγματα αλλά τίποτα σε προσωπικό επίπεδο σε ότι αφορά το σύλλογο. Δε με ενοχλεί ιδιαίτερα ο εξωτερικός θόρυβος. Όταν βρίσκομαι εδώ με τα παιδιά, προσπαθώ να τους βοηθώ, να είμαι ηγέτης μέσα στην ομάδα. Δεν ανησυχώ για κάτι που δεν αφορά την Αγγλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας