Premier League: Ευρωπαϊκές ελπίδες για Έβερτον, κίνδυνος για Τότεναμ (hls)

Οι Λονδρέζοι υπέστησαν οδυνηρή ήττα από την αδιάφορη Άστον Βίλα, ρισκάροντας πλέον την ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ η Έβερτον με την επικράτηση επί της Γουλβς διατήρησε ζωντανή την ελπίδα.

Τότεναμ-Άστον Βίλα 1-2

Ήττα που μπορεί να κοστίσει ακόμη και την ευρωπαϊκή έξοδο υπέστη εντός έδρας η Τότεναμ, η οποία προηγήθηκε στο 8’ με πανέμορφη προσπάθεια του Μπέρχβαϊν. Ωστόσο η ομάδα του Μπέρμιγχαμ ανέτρεψε τα δεδομένα χάρη σε δύο «δώρα» του Ρεγκιλόν, με τον Ισπανό να ισοφαρίζει στο 20’ με αυτογκόλ και στο 39’ να χάνει την μπάλα πιεζόμενος, με τον Γουότκινς να σημειώνει το 1-2.

Τα «σπιρούνια» είναι στην έκτη θέση με 59 βαθμούς, όσους έχει και η Γουέστ Χαμ (παίζει στην έδρα της Γουέστ Μπρομ) αλλά και η Έβερτον. Υπενθυμίζεται πως ο 6ος πηγαίνει στους ομίλους του Europa League κι ο 7ος στα play off του Conference League.

Την τελευταία αγωνιστική η Τότεναμ πηγαίνει στην έδρα της Λέστερ, ενώ η Άστον Βίλα φιλοξενεί την Τσέλσι, κοινώς κι οι δύο ομάδες κοντράρονται με αντιπάλους που έχουν ενδιαφέρον για μια θέση στο Champions League.  

Τότεναμ: Λιορίς, Τανγκάνγκα (83′ Ντόχερτι), Άλντερβαϊρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Γουίνκς (74′ Εντομπελέ), Χόιμπιεργκ, Μπέρχβαϊν (72′ Μπέιλ), Άλι, Σον, Κέιν

Προπονητής: Ράιαν Μέισον

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κόνσα, Xoζ, Μινγκς, Τάργκετ, ΜακΤζίν, Νακάμπα (89′ Τσουκουεμέκα), Τραορέ (90+3′ Φιλότζιν-Μπάιντας), Γκρίλις (73′ Λουίζ), Ελ Γκάζι, Γουότκινς

Προπονητής: Ντιν Σμιθ

Έβερτον-Γουλβς 1-0

Τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ στο 48’ με κεφαλιά του Ρισαρλίσον μετά το κόρνερ του Σίγκουρτσον, γκολ που ήταν αρκετό για να τους δώσει το πολύτιμο τρίποντο και να φτάσουν στους 59 βαθμούς, για να διατηρήσουν ευρωπαϊκές ελπίδες . Tην τελευταία αγωνιστική έχουν εκτός έδρας υποχρέωση στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι.

Έβερτον: Πίκφορντ, Γκόντφρι, Μίνα, Κιν, Ντιν, Κόλεμαν (83′ Ντέιβις), Ντουκουρέ, Άλαν, Σίγκουρτσον (86′ Γκόμες), Ρισαρλίσον, Κάλβερτ-Λιούις

Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι

Γουλβς: Ράντι, Μπολί (80′ Ντέντοκερ), Κόουντι, Κίλμαν, Σεμέντο, Μουτίνιο (80′ Βιτίνια), Νέβες, Αΐτ Νουρί, Τραορέ, Σίλβα, Γκιμπς-Γουάιτ (68’ Γουίλιαν Ζοζέ)

Προπονητής: Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Νιούκαστλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-0

Οι «καρακάξες» υποχρέωσαν την εδώ και πολύ καιρό υποβιβασμένη Σέφιλντ στην 29η ήττα της στο πρωτάθλημα, σκοράροντας στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Γουίλοκ, ύστερα από σέντρα του Μέρφι.

Νιούκαστλ: Ντρουμπράβκα, Μέρφι, Κραφτ, Φερνάντες, Ντάμετ, Ρίτσι, Γουίλοκ (85′ Κάρολ), Σέλβεϊ, Αλμιρόν, Σεν Μαξιμέν (71′ Λόνγκσταφ), Ζοέλιντον (46’ Γκέιλ)

Προπονητής: Στιβ Μπρους

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμζντεϊλ, Μπάσαμ, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Μπογκλ (90+3′ Σερίκι), Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ, Τζέμπισον, Όζμπορν (67’ Μπρούστερ)

Προπονητής: Πολ Χέγκινμποτομ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.