Τσέλσι – Λέστερ 2-1: Τα “λιοντάρια”… δάγκωσαν τις “αλεπούδες”

Τεράστιο βήμα για την συμμετοχή της στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου έκανε η Τσέλσι, καθώς επικράτησε 2-1 της Λέστερ στο "ντέρμπι" της 37ης αγωνιστικής και πλέον χρειάζεται άλλη μια νίκη στο φινάλε της σεζόν για να κουνήσει και πάλι… σεντόνι.

Τεράστιο βήμα για την συμμετοχή της στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου έκανε η Τσέλσι, καθώς επικράτησε 2-1 της Λέστερ στο “ντέρμπι” της 37ης αγωνιστικής και πλέον χρειάζεται άλλη μια νίκη στο φινάλε της σεζόν για να κουνήσει και πάλι… σεντόνι.

Οι “μπλε” άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό με τον Ρούντιγκερ, ενώ ο Ζορζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 στο 66ο λεπτό. Η Λέστερ δεν παράτησε την προσπάθεια της και μείωσε στο 76ο λεπτό με τον Ιχενάτσο, ωστόσο το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει βαθμό στην ομάδα του.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Τσέλσι πέρασε τη Λέστερ και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με 67 βαθμούς, η Λέστερ είναι τέταρτη με 66 βαθμούς και ακολουθεί η Λίβερπουλ με 63 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τσέλσι: Μεντί, Ρούντιγκερ, Σίλβα, Τζέιμς, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Καντέ (32′ Κόβατσιτς), Αθπιλικουέτα (87′ Ζουμά), Μάουντ, Πούλισιτς, Βέρνερ (91′ Ζιρού)

Λέστερ: Σμάιχελ, Φοφανά, Σογιούνκου, Καστάν, Ολμπράιτον (67′ ΠΠερέιρα), Τίλεμανς, Εντιντί, Τόμας, Μάντισον (60′ Ιχενάτσο), Βάρντι, Πέρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.