Μάντσεστερ Γ.: Premier League τέλος για Μαγκουάιρ

Το πρόβλημα στον αστράγαλο του Χάρι Μαγκουάιρ είναι τόσο σημαντικό που αναγκάζει τον Σόλσκιερ να μην ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει στα τελευταία παιχνίδια της Premier League.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα και αποχώρησε από το γήπεδο. Το πρόβλημα στον αστράγαλό του αναγκάζει τον κόουτς Σόλσκιερ να τον αφήσει εκτός ομάδας στα τελευταία παιχνίδια της Premier League.

Η Γιουνάιτεντ έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα και το επόμενο Champions League και έχει να δώσει τρία εντός έδρας παιχνίδια τις επόμενες οκτώ ημέρες. Ο Μαγκουάιρ δεν θα αγωνιστεί σε αυτά όπως αναμένεται να μείνει εκτός και από το παιχνίδι με την Γουλβς την τελευταία αγωνιστική στο Μολινιού.

Ο στόχος του Σόλσκιερ είναι να τον έχει διαθέσιμο στον τελικό του Europa League με την Βιγιαρεάλ στις 26 Μαΐου καθώς ο Νορβηγός προπονητής θέλει να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο με την Γιουνάιτεντ.

Ο Μαγκουάιρ φέτος μέχρι τον τραυματισμό του είχε αγωνιστεί σε 52 από τα 56 παιχνίδια των κόκκινων διαβόλων σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 2 γκολ ενώ έχει δώσει και 2 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.