Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας 2-1: Με Ιχεανάτσο η ανατροπή (hls)

Η Λέστερ οδεύει προς το Champions League παίρνοντας νίκη με ανατροπή απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας που είχε το προβάδισμα στο ημίχρονο

Ο πιο φορμαρισμένος της επιθετικός, ο Κελέτσι Ιχεανάτσο, ήταν αυτός που σε ένα ακόμη παιχνίδι σκόραρε για τη Λέστερ και πέτυχε το γκολ της νίκης στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. 

Ο 25χρονος επιθετικός της ομάδας της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στο 80’ και έφτασε τα 10 γκολ στο Πρωτάθλημα και το εντυπωσιακό είναι ότι όλα τα έχει πετύχει μέσα στο 2021, από τις 3 Φεβρουαρίου και μετά, όταν είχε σκοράρει για πρώτη φορά στο εκτός έδρας παιχνίδι της Λέστερ με τη Φούλαμ. 

Τώρα πέτυχε ένα ακόμη γκολ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και υπέγραψε τη νίκη της Λέστερ με ανατροπή.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ. Στο 12’ ο Εζε έβγαλε με υπέροχη κάθετη μπαλιά τον Ζαχά στο τετ-α-τετ και ο Ζαχά έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Τα γκολ για τη Λέστερ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά, στο 50’, βρήκε το γρήγορο γκολ που ήθελε. Ο Καστάνιε έκανε το 1-1

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και έκαναν ευκαιρίες από το 75’ και μετά. Στο 77’ ο Βάρντι έχασε ευκαιρία όταν από το πλάι, από δύσκολη γωνία είναι αλήθεια, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 79’ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τίλεμανς.

Στο 80’ ήρθε το γκολ από τον Κελέτσι Ιχεανάτσο με τη Λέστερ στη συνέχεια να χάνει ευκαιρίες και για τρίτο γκολ, χωρίς όμως να αξιοποιήσει κάποια από αυτές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.