Τσέλσι- Μπράϊτον 0-0: «Αγγαρεία» γηπεδούχων (hls)

Ο ένας βαθμός της "λευκής" ισοπαλίας (0-0) που απέσπασε η Μπράϊτον από τη γηπεδούχο Τσέλσι και βάσει των ευκαιριών που είχε, δικαιούτο να νικούσε τους... ράθυμους Λονδρέζους, της προσφέρει την διατήρηση της (16η θέση) εκτός της ζώνης της υποβιβασμού και της τελευταίας τετράδας στην βαθμολογία. Στους 55 βαθμούς η Τσέλσι μαζί με την Γουέστ Χαμ στην 4η θέση της Premier League, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση.

Το παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», άρχισε με καθυστέρηση 15 λεπτών, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από χιλιάδες φίλους των γηπεδούχων στην προσχώρηση της ομάδας στην υπό σύσταση European Super League.

Εκτός του γηπέδου, οι οπαδοί της Τσέλσι φώναξαν συνθήματα εναντίον της κίνησης απόσχισης που έκαναν δώδεκα ευρωπαϊκές ομάδες από την UEFA και ενώ στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίχρονο, η Μπράϊτον έδειξε στους γηπεδούχους ότι θα έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο στην επανάληψη για να έφταναν στους τρείς βαθμούς της νίκης. Η Τσέλσι είχε μια και μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 19’, ενώ στο 42’ ήταν η σειρά της Μπράϊτον να «αγγίξει» το γκολ, όταν στο σουτ του Μπισουμά, ο Ζορζίνιο πρόλαβε και έβαλε κόντρα στην μπάλα, παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 77’ και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με αξιώσεις την εστία του Αριζαμπαλάγκα, από το λάθος του Ζουμά να περάσει ανεπιτυχώς ανάμεσα στους Λαλάνα και Ουέλμπεκ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μπάλας και ο Λαλάνα να σουτάρει άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Δυο λεπτά αργότερα, το σουτ του Ουέλμπεκ σε διπλή ευκαιρία της Μπράϊτον (πρώτα πλασέ από τον Ουέλμπεκ), «τράνταξε» το δεξί δοκάρι. Η «πολιορκία» των γηπεδούχων για τρία λεπτά, τελείωσε με το νέο πλασέ του Λαλάνα με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κεπά.

Στο 85, το άστοχο πλασέ του Ζιρού ήταν η μοναδική τελική προσπάθεια της Τσέλσι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβλήθηκε ο Ουάιτ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή ανέκοψε με φάουλ τον αιφνιδιασμό της Τσέλσι με τον Βέρνερ.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Κρίστενσεν, Ζουμά, Ριούντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Μάουντ, Μεντόθα (67’ Οντόι), Ζιγέχ (77’ Ζιρού), Χάβερτς (67’ Βέρνερ), Πούλισιτς.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Ντάνκ, Ουάιτ, Μπισουμά, Μακ Άλιστερ (74’ Moπάι), Γκρός, Μπέρν, Φέλτμαν, Ουέλμπεκ (86’ Μόντερ), Τροσάρ (60’ Λαλάνα).Μπράϊτον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.