Μάντσεστερ Σ.: Ντε Μπρόινε για άλλα 4 χρόνια

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε μένει... σπίτι του, στο Μάντσεστερ. Αυτό αποφάσισε και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο 300.000 λίρων την εβδομάδα με την Μάντσεστερ Σίτι ως το 2025.

Στα 29 του ο Βέλγος επιθετικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν ντε Μπρόινε αποφάσισε να επεκτείνει την συνεργασία του με τον σύλλογο για άλλη μια τετραετία.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση οικονομικών απωλειών που έφτασαν τα 126 εκατομμύρια λίρες την προηγούμενη χρονιά, η Σίτι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσει τον καλύτερο παίκτη της Premier League.

Ο Βέλγος θα εισπράτεει 16 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Από το 2015 που ήρθα νιώθω σαν στο σπίτι μου. Λατρεύω τον κόσμο, η οικογένειά μου νιώθει καλά στο Μάντσεστερ και το παιχνίδι μου έχει εξελιχθεί” δήλωσε ο Ντε Μπρόινε.

Οι διαπραγματεύσεις άρχισαν πριν από 13 μήνες όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός διευθυντής Τσίκι Μπεγκιριστάιν που δήλωσε πως είναι μια σπουδαία συμφωνία για τον σύλλογο.

Στην καριέρα του με τον σύλλογο μετράει σε 255 παιχνίδια 65 γκολ και 105 ασίστ! Έχει κατακτήσει τα πάντα στην Αγγλία ενώ πέρσι αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος από την Premier League αλλά και από τους ποδοσφαιριστές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.