Εκτός ο Μπραμπλ

Δε θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Σάντερλαντ ο Τίτους Μπραμπλ εωσότου ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση της σεξουαλικής του επίθεσης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Δε θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Σάντερλαντ ο Τίτους Μπραμπλ εωσότου ξεκαθαρίσει το τοπίο στην υπόθεση της σεξουαλικής του επίθεσης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο 30χρονος άσος, συνελήφθη από την αστυνομία του Κλίβελαντ καθώς ήταν ύποπτος τόσο για σεξουαλική παρενόχληση όσο και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορίας Α.

Λίγες ώρες μετά ο Μπραμπλ ανακρίθηκε από τις αστυνομικές αρχές και έπειτα έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν καθησύχασε την ομάδα της Σάντερλαντ η οποία τόνισε πως μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεση, ο παίκτης δεν πρόκειται να πάρει μέρος τόσο στις προπονήσεις του αγγλικού συλλόγου όσο και στους αγώνες του.

«Ο παίκτης δε θα συμμετάσχει στις προπονήσεις τις ομάδας ούτε και στους αγώνες αυτήν την περίοδο. Η Σάντερλαντ δε μπορεί να πει κάτι παραπάνω στο θέμα αυτό».

Με την εξέλιξη αυτή γίνεται γνωστό πως ο αμυντικός της Σάντερλαντ θα  απουσιάσει σίγουρα από την αναμέτρηση της Σάντερλαντ κόντρα στη Γουέστ Μπρόμιτς το Σάββατο. Τη θέση του στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Μίκαελ Τούνερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.