Ανανέωσε ο Γέντινακ με την Κρίσταλ Πάλας

Ο αρχηγός των Λονδρέζων Μάιλ Γέντινακ ανανέωσε για τα επόμενα 3,5 χρόνια με την Πάλας, με τον Αυστραλό να δηλώνει ενθουσιασμένος από την εξέλιξη αυτή.

Ο αρχηγός των Λονδρέζων Μάιλ Γέντινακ ανανέωσε για τα επόμενα 3,5 χρόνια με την Πάλας, με τον Αυστραλό να δηλώνει ενθουσιασμένος από την εξέλιξη αυτή.

Ο 29χρονος Γέντινακ πήρε μεταγραφή στο «Σέλχαστ Παρκ» το 2011 από την τούρκικη Γκεντσλέρ, έχοντας κοντά 100 συμμετοχές με το λονδρέζικο κλαμπ. Η εξέλιξη αυτή θα τον κρατήσει ως το καλοκαίρι του 2017 στην Πάλας, με τον έμπειρο μέσο να είναι ενθουσιασμένος με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Αναλυτικά η δήλωση του Γέντινακ, ο οποίος φέτος είναι βασικός και στα 13 παιχνίδια των Λονδρέζων στην Πρέμιερ Λιγκ: «Είμαι εκστασιασμένος που υπογράφω το νέο μου συμβόλαιο. Είμαι μέρος του συλλόγου για 2,5 χρόνια και ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή. Η πρώτη σεζόν ήταν υπέροχη και τη δεύτερη μπορέσαμε ν΄ ανέβουμε κατηγορία, οπότε είμαι ευχαριστημένος που πέτυχα κάτι τέτοιο. Έχω χτίσει ισχυρή σχέση με το σύλλογο και τους συμπαίκτες μου και δεν είχα καμία αμφιβολία για να πάρω την απόφασή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.