Υπέγραψε στη Λίβερπουλ ο Λάμπερτ

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο Ρίκι Λάμπερτ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με φανέλα των «κόκκινων», πριν καν την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για την απόκτησή του.

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι ο Ρίκι Λάμπερτ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με φανέλα των «κόκκινων», πριν καν την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για την απόκτησή του. Ο 32χρονος επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος έψαχνε μια εναλλακτική επιλογή πίσω από τους Στάριτζ και Σουάρες, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Λίγες ώρες αργότερα, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του παίκτη από τη Σαουθάμπτον. Ο έμπειρος επιθετικός κόστισε στους «κόκκινους» πέντε εκατομμύρια ευρώ.


Ο Λάμπερτ τόνισε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αγαπώ αυτό το σύλλογο με όλη μου τη ζωή. Έφυγα από εδώ σε ηλικία 17 ετών και δεν σταμάτησα να αγαπώ την ομάδα. Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Λίβερπουλ και δεν πίστεψα ότι θα μου δινόταν η ευκαιρία. Ξέρω πόσο τεράστιος σύλλογος είναι η Λίβερπουλ και σημαίνει τα πάντα για μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.