«Οι γυναίκες αφεντικά στο σπίτι, γιατί όχι και στο ποδόσφαιρο;»

Ο Αρσέν Βενγκέρ υποδέχτηκε χωρίς προκαταλήψεις την πρόσληψη γυναίκας προπονήτριας σε επαγγελματική ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Αρσέν Βενγκέρ υποδέχτηκε χωρίς προκαταλήψεις την πρόσληψη γυναίκας προπονήτριας σε επαγγελματική ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου.

Η Κλερμόν, σύλλογος που αγωνίζεται στη Β’ Γαλλίας, προκάλεσε αίσθηση την Τετάρτη δίνοντας τα ηνία της ομάδας στην Έλενα Κόστα από την Πορτογαλία και ο προπονητής της Άρσεναλ, σχολιάζοντας την είδηση τόνισε πως σημασία δεν έχει το φύλο αλλά η ικανότητα.

«Μου αρέσει. Έχουμε άνδρες να διευθύνουν γυναίκες, γιατί λοιπόν και οι γυναίκες να μην διευθύνουν άνδρες; Συμβαίνει σε όλους μας να έχουμε …αφεντικά τις γυναίκες μας στο σπίτι, οπότε γιατί όχι; Πάντα θεωρώ πως πρέπει να υπερασπίζεσαι την ικανότητα. Δεν έχει σημασία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, αν είσαι ικανός πρέπει να παίρνεις τη δουλειά.

Βλέποντας την καριέρα της προπονήτριας καταλαβαίνεις πως δεν έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, ίσως όμως έχει ικανότητες τις οποίες και θα δείξει. Είναι καλό που οι γυναίκες παίρνουν ευκαιρίες στο αντρικό ποδόσφαιρο, γιατί όχι;», απεφάνθη ο Βενγκέρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.