Πρεμιέρα και… αυλαία για τον Γκιγκς

Ο Ράιαν Γκιγκς έγινε ο πρώτος παίκτης-προπονητής στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη νίκη με 3-1 επί της Χαλ, η οποία αποτελεί πιθανότατα και το τελευταίο του ματς σαν ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διάβολων». «Αντίο» από τον Νεμάνια Βίντιτς, ντεμπούτο με δύο γκολ για τον Γουίλσον.

Ο Ράιαν Γκιγκς έγινε ο πρώτος παίκτης-προπονητής στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη νίκη με 3-1 επί της Χαλ, η οποία αποτελεί πιθανότατα και το τελευταίο του ματς σαν ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διάβολων». Ο Ουαλός… έδωσε εντολή στον εαυτό του να αντικαταστήσει τον «ρούκι» Λόρενς στο 70′ της αναμέτρησης και πέτυχε έτσι ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα με την ογγλική ομάδα.

Την επόμενη σεζόν, ωστόσο, ο Γκιγκς δε θα είναι… ούτε παίκτης, ούτε προπονητής της Γιουνάιτεντ, αλλά βοηθός του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο της ομάδας, όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά μέσα. «Αντίο» στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος, είπε και ο Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ και ανατικατέστησε αναγκαστικά τον Τζόουνς στο 20′ (ο τελευταίος χτύπησε στον ώμο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο).

Αντίθετα, ντεμπούτο έκανε ο νεαρός Γουίλσον που πέτυχε μάλιστα τα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων στο 31′ και το 61′. Ο Φράιατ με ωραίο σουτ έξω απ’ την περιοχή μείωσε για τη Χαλ στο 63′, ενώ ο Φαν Πέρσι στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Βαθμολογικά, πάντως, δεν άλλαξαν και πολλά για τη Μάντσεστερ που παρέμεινε στην έβδομη θέση.

Ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο η αλήθεια είναι ότι δε δείχνει να το θέλει, είναι να χάσει η Τότεναμ από την Άστον Βίλα στο Λονδίνο την τελευταία αγωνιστική και να νικήσει εκείνη τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας.

Μάντσεστερ Γ. (Γκιγκς): Ντε Χέα, Μπίτνερ, Σμόλινγκ, Τζόουνς (22′ Βίντιτς), Κάρικ, Βαλέντσια, Φελαϊνί, Λόρενς (70′ Γκιγκς), Γιανουζάι, Καγκάουα, Γουίλσον (64′ Φαν Πέρσι)

Χαλ (Μπρους): Γιακούποβιτς, Ροζίνιορ (46′ Σάγκμπο), Φιγερόα, Ντέιβις, Μπρους, Κουίν, Κόρεν, Ελ Μοχαμαντί (81′ Λίβερμουρ), Μέιλερ, Λονγκ (46′ Φράιατ), Μπόιντ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.