Μπαμ και μπουμ οι «κανονιές»

Η Άρσεναλ νίκησε με 2-0 τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της στους 5 βαθμούς.

Η Άρσεναλ νίκησε με 2-0 τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της στους 5 βαθμούς. Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, οι «κανονιέρηδες» εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Τσέλσι και έδειξαν στη Λίβερπουλ, η οποία βρισκόταν επίσης στο -2 πίσω τους, ότι θέλει δουλειά ακόμη.

Το σκορ στο «Εμιρέιτς» άνοιξε ο Καθόρλα στο 19′ με ένα προσωπικό γκολ. Αρχικά με κεφαλιά ο Ισπανός σημάδεψε το δοκάρι του Μινιολέ, αλλά στη συνέχεια πήρε το «ριμπάουντ» και με δεξί δυνατό σουτ έβαλε την Άρσεναλ μπροστά στο σκορ. Οι Λονδρέζοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 59′ και «σφράγισαν» τη νίκη τους με ένα φοβερό βολέ του Ράμσεϊ έξω απ’ την περιοχή.

Οι «κόκκινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν στη μισή ώρα αγώνα που είχαν στη διάθεσή τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Άρσεναλ κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο», άφησε πίσω της την ήττα-αποκλεισμό από την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ και στρέφει πλέον την προσοχή της στα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα, αμφότερα εκτός έδρας.

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Στσέζνι, Μερτεζάκερ, Σανιά, Γκιμπς (78′ Βερμάλεν), Κοσιελνί, Ροσίτσκι (72′ Μονρεάλ), Οζίλ, Αρτέτα, Καθόρλα (84′ Τζένκινσον), Ράμσεϊ, Ζιρού

Λίβερπουλ (Ρότζερς): Μινιολέ, Τουρέ, Σκρτελ, Σακό, Σισοκό (46′ Κουτίνιο), Φλάναγκαν (68′ Μόουζες), Τζέραρντ, Λούκας Λέιβα, Χέντερσον, Σουάρες, Στάριτζ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.