Πιστεύει στον τίτλο ο Ρότζερς

Πεπεισμένος πως τελικά η Λίβερπουλ θα καταφέρει να πανηγυρίσει φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Μπρένταν Ρότζερς, παρά τις λίγες ελπίδες των «κόκκινων».

Πεπεισμένος πως τελικά η Λίβερπουλ θα καταφέρει να πανηγυρίσει φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Μπρένταν Ρότζερς, παρά τις λίγες ελπίδες των «κόκκινων». Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας υπογράμμισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να σημειώσει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, προκειμένου να υπερισχύσει της Μάντσεστερ Σίτι, σε μια πιθανή ισοβαθμία.

Αρχικά, ο Ρότζερς τόνισε: «Αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά γκολ και να ανατρέψει την κατάσταση, αυτή είναι η δική μας. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Και είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί. Η Τσέλσι νίκησε την Γουίγκαν με 8-0 στο τελευταίο παιχνίδι τη χρονιά που πήρε τον τίτλο».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «κόκκινων» υπογράμμισε: «Δεν θέλω να δείξω ασέβεια, αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά γκολ είμαστε εμείς. Δεν είμαστε ομάδα του 1-0. Δείξαμε από την αρχή της σεζόν ότι μπορούμε να σκοράρουμε πολύ».

Τέλος, ο Ρότζερς τόνισε για τη Μάντσεστερ Σίτι: «Θα είναι δύσκολα για τη Σίτι. Η Άστον Βίλα είναι μια τρομερή ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας και η Γουέστ Χαμ, αν βρεθεί στη μέρα της, είναι δύσκολος αντίπαλος. Η Σίτι πρέπει να κερδίσει τα δύο ματς που απομένουν, δηλαδή να κάνει πέντε νίκες συνεχόμενες, κάτι που έχει κάνει μόλις μία φορά μέσα στη σεζόν. Δεν είναι και τόσο εύκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.