Πετρόφ «Δώστε χρόνο στον ΜακΛις»

Ο αρχηγός της Αστον Βίλα, Στίλιαν Πετρόφ αναφέρθηκε στο νέο τεχνικό της ομάδας του, Άλεξ ΜακΛις και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους οπαδούς προς το πρόσωπό του.

Ο αρχηγός της Αστον Βίλα, Στίλιαν Πετρόφ αναφέρθηκε στο νέο τεχνικό της ομάδας του, Άλεξ ΜακΛις και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τους οπαδούς προς το πρόσωπό του.

«Αυτός είναι άνθρωπος που θέλει να κερδίζει τον κάθε αγώνα και όταν χάνει θέλει άμεσα να επανορθώσει. Θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου γιατί ο καθένας μας χρειάζεται χρόνο όταν πάει να κάνει κάτι καινούργιο. Χαίρομαι που θα είναι μαζί μας γιατί τον γνωρίζω καλά και ξέρω πως θα μας βοηθήσει πολύ. Πιστεύω πως ο πρόεδρος έκανε μια σπουδαία κίνηση και σωστά προχώρησε σε αυτήν»,τόνισε ο Βούλγαρος άσος στο «Sky Sports».

Ο Σκοτσέζος τεχνικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρισκόταν στην ομάδα της Μπέρμιγχαμ. Στο παρελθόν ήταν προπονητής και της Ρέιντζερς.

Στο μεταξύ, ο Αλεξ ΜακΛις , θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον δεξιό-μπακ της Τότεναμ, Άλαν Χάτον. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Σκοτσέζος άσος δε θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα των «σπερς» καθώς δεν υπολογίζεται από τον Χάρι Ρέντναπ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη το γεγονός αυτό φαίνεται πως χαροποίησε ιδιαίτερα τον ΜακΛις καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον 26χρονο άσο από τη συνεργασία που είχαν τόσο στην Ρέιντζερς όσο και στην εθνική Σκοτίας. Μάλιστα ο 52χρονος τεχνικός ήταν αυτός που ανακάλυψε τον Χάτον και του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της πρωταθλήτριας Σκοτίας.

Ο Χάτον ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρείντζερς και συνολικά είχε 94 συμμετοχές και δύο τέρματα από το 2002 μέχρι και το 2008. Μετά μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Τότεναμ με την οποία έπαιξε σε 51 αγώνες πετυχαίνοντας και δυο γκολ από το 2008 μέχρι και σήμερα. Το 2010 ήταν δανεικός στην ομάδα της Σάντερλαντ για έξι μήνες και αγωνίστηκε σε 11 ματς. Με την εθνική του ομάδα είναι διεθνής από το 2007 και έχει 22 συμμετοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.