Μουρίνιο: «Καμία πρόταση για τον Λουκακού»

Διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την Τσέλσι να έχει έρθει σε επαφή για την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκακού στην Έβερτον, ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την Τσέλσι να έχει έρθει σε επαφή για την παραχώρηση του Ρομέλου Λουκακού στην Έβερτον, ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «μπλε» υπογράμμισε πως περιμένει να εξελιχθεί ο Βέλγος επιθετικός κατά την περίοδο παραμονής του στο Λίβερπουλ.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Εάν έχουμε δεχτεί προτάσεις για τον Λουκάκου; Όχι. Δεν νομίζω όμως ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να μιλήσουμε για αυτό. Είναι ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, αλλά ταυτόχρονα και παίκτης της Έβερτον μέχρι το τέλος της χρονιάς. Πρέπει να το σεβαστούμε αυτό».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Η Έβερτον είναι μια καλή ομάδα για να πάει ένας παίκτης δανεικός. Ο δικός μας ποδοσφαιριστής βρίσκεται εκεί και αγωνίζεται συνέχεια. Αυτό που περιμέναμε ήταν να εξελίσσεται, κάτι που γίνεται. Η Έβερτον δουλεύει για τον Λουκάκου, ο ίδιος για την Έβερτον και όλοι μαζί για την Τσέλσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.