Ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή

Η Λίβερπουλ, αν και συνάντησε δυσκολίες, κατέβαλε την αντίσταση της Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» με 2-1 κι έφτασε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι στο -1 βαθμό στα 31 παιχνίδια.

Η Λίβερπουλ, αν και συνάντησε δυσκολίες, κατέβαλε την αντίσταση της Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» με 2-1 κι έφτασε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι στο -1 βαθμό στα 31 παιχνίδια.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε ν΄ αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που δεδομένα θα ήταν διψασμένος για πόντους, στην προσπάθεια που κάνουν οι «μαύρες γάτες» να παραμείνουν στην κατηγορία, αλλά που ποτέ δεν έχει κερδίσει στο «Άνφιλντ» από τη σεζόν 1992/1993.

Δεν ήταν εύκολη η αποστολή για τους γηπεδούχους, μια και η Σάντερλαντ ακόμη και στο 2-0 απείλησε και είχε τις ευκαιρίες ακόμη και για το 2-2, όμως ο ρυθμός που έχει η Λίβερπουλ είναι άπαιχτος κυριολεκτικά και της χαρίζει σπουδαίες νίκες. Τζέραρντ (39΄ με εξαιρετικό φάουλ) και Στάριτζ (48΄ ωραίο αριστερό πλασέ) σκόραραν για τη Λίβερπουλ, που έφτασε σε 31 παιχνίδια τους 68 βαθμούς έναν λιγότερο από την Τσέλσι. Ο Κι στο 76΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με κοντινή κεφαλιά, κορυφαίος ο Μινιολέ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Σπουδαίο «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε η Γουέστ Χαμ, η οποία νίκησε με 2-1 τη Χαλ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 29η αγωνιστική. Οι «τίγρεις» έχασαν με κόκκινη κάρτα τον γκολκίπερ ΜακΓκρέγκορ στο 23΄, αλλά πάλεψαν το ματς του «Μπόλεϊν Γκράουντ». Νομπλ (26΄ πέναλτι) και Τσέστερ (54΄ αυτογκόλ) πέτυχαν τα τέρματα των Λονδρέζων, ενώ για ο Γέλαβιτς στο 48΄ ισοφάρισε προσωρινά για τους φιλοξενούμενους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.