Την… εκτέλεσε ο Ντζέκο

Η Σίτι πλησίασε περισσότερο στο όνειρο της κορυφής μετά την επιβλητική της νίκη επί της συμπολίτισσας της Γιουνάιτεντ στο "θέατρο των ονείρων". Ο Ντζέκο "χτύπησε" στην αρχή κάθε ημιχρόνου και ο Τουρέ στο τέλος του ματς για το 0-3, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στους τρεις βαθμούς την Τσέλσι (έχει δύο παιχνίδια περισσότερα).

Η Σίτι πλησίασε περισσότερο στο όνειρο της κορυφής μετά την επιβλητική της νίκη επί της συμπολίτισσας της Γιουνάιτεντ στο “θέατρο των ονείρων”. Ο Ντζέκο “χτύπησε” στην αρχή κάθε ημιχρόνου και ο Τουρέ στο τέλος του ματς για το 0-3, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στους τρεις βαθμούς την Τσέλσι (έχει δύο παιχνίδια περισσότερα).

Καλύτερο ξεκίνημα για τη Σϊτι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της , καθώς μόλις στο 70ό δευτερόλεπτο ο Ντζέκο με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο το σκορ. Μέχρι το 20′ το σύνολο του Πελεγκρίνι πίεζε ψηλά και είχε περιορίσει τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο. Η αδυναμία της Γιουνάιτεντ να διατηρήσει την μπάλα στην κατοχή της την έφερνε συνεχώς σε θέση άμυνας και μάλιστα θα μπορούσε να είχε δεχτεί και άλλο γκολ, όμως στο 9′ ο Νταβίντ Σίλβα καθυστέρησε να… εκτελέσει, ενώ στο 18′ ο Ντε Χέα απέκρουσε εκπληκτικά το σουτ του Ντζέκο.

Η άνοδος του Μάτα βοήθησε την ομάδα του να “κερδίσει μέτρα” στον αγωνιστικό χώρο και να απειλήσει για πρώτη φορά στο 24′ με τον Φελαϊνί. Ο Βέλγος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του δεν ήταν καλό, με τον Χαρτ να μπλοκάρει. Στο 40′ η Γιουνάιτεντ είχε και δεύτερη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Μάτα αυτή τη φορά ήταν ο παίκτης που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο Μόγιες στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έβαλε τον Καγκάβα στη θέση του Κλέβερλι, όμως η Σίτι χρειάστηκε μόνο να περιορίσει τον Μάτα και παράλληλα τη Γιουνάιτεντ επιθετικά. Ο Ρούνι έμεινε να παλεύει μόνος του. Ο Αγγλος επιθετικός είχε φύγει από την επίθεση και γύριζε πίσω για να πάρει την μπάλα και να την προωθήσει μπροστά.

Η Σίτι είχε πάρει άριστα ανασταλτικά, καθώς δεν επέτρεπε στην αντίπαλο της να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Χαρτ. Οταν τα κατάφερε, ο Χαρτ ήταν εκεί για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και να μην επιτρέψει στη Γιουνάιτεντ να μπει ξανά στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Αγγλος γκολκίπερ στο 72′ απόκρουσε ενστικτωδώς την μπάλα στο τακουνάκι του Γουέλμπεκ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έδιωξε με το ένα χέρι το φάουλ του Ρούνι.

Το παιχνίδι τελείωσε έτσι όπως ξεκίνησε. Ο Τουρέ στο 90′ βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ νίκησε τον Ντε Χέα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σίτι μέσα στο Ολντ Τράφορντ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.