Αλλαξε γρήγορα γνώμη ο Ρότζερς

Μία εντός έδρας ήττα ήταν αρκετή για να αλλάξει την άποψη του Μπρένταν Ρότζερς σχετικά με το αν είναι απαραίτητος ή όχι ο Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ.

Μία εντός έδρας ήττα ήταν αρκετή για να αλλάξει την άποψη του Μπρένταν Ρότζερς σχετικά με το αν είναι απαραίτητος ή όχι ο Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ.
 
Πριν από το ματς με τη Σαουθάμπτον, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός είχε δηλώσει βέβαιος ότι οι «κόκκινοι» δεν είναι «ομάδα του ενός παίκτη» και ότι μπορούν και χωρίς τον τιμωρημένο Ουρουγουανό επιθετικό.
 
Μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον όμως ξέχασε εύκολα τους προηγούμενους ισχυρισμούς του και έσπευσε να σχολιάσει ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά αν ήταν παρών στο γήπεδο ο 26χρονος παίκτης, που παρακολουθούσε από τις εξέδρες.
 
«Σε μέρες σαν τη σημερινή, ποδοσφαιριστές όπως εκείνος κάνουν τη διαφορά. Θα είναι καλό να τον έχουμε και πάλι κοντά μας. Η τιμωρία του τελείωσε και παραμένει σε καλή κατάσταση, αφού προπονείται κανονικά. Δε θα είναι από την αρχή στο 100%, αλλά δουλεύει και είναι μαχητής, οπότε θα επιστρέψει γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο», σχολίασε ο Ρότζερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.