Τζέραρντ: «Μέχρι το τέλος για τον τίτλο»

Ο Στίβεν Τζέραρντ τόνισε μετά από τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ πως η Λίβερπουλ είναι πλέον για τα καλά στο κόλπο του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα πρέπει να κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο Στίβεν Τζέραρντ τόνισε μετά από τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ πως η Λίβερπουλ είναι πλέον για τα καλά στο κόλπο του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά θα πρέπει να κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο αρχηγός των «ρεντς», που σκόραρε με δύο πέναλτι ενώ έχασε και τρίτο,  χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, που όπως τόνισε θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ από το 3-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τζέραρντ:

«Έχω έρθει πολλές φορές στο ”Όλντ Τράφορντ” και ήμασταν χειρότεροι απέναντι σε μία φανταστική Γιουνάιτεντ. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα γήπεδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Οπότε το να ερχόμαστε εδώ και να κυριαρχούμε από την αρχή μέχρι το τέλος είναι φοβερό. Φεύγουμε κάπως απογοητευμένοι με το γεγονός ότι δεν πετύχαμε κι άλλα γκολ. Θα το απολαύσουμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί ξέρουμε ότι το επόμενο παιχνίδι με την Κάρντιφ θα είναι δύσκολο. Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε ότι διεκδικούμε στα αλήθεια τον τίτλο και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος γι’ αυτόν.

Το έχω πει πολλές φορές ότι στο ποδόσφαιρο το πιο εύκολο είναι να μιλάς, αλλά εμείς πρέπει να φερθούμε στην Κάρντιφ σαν να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά να κάνουμε το ίδιο και με τη Σάντερλαντ. Αν το κάνουμε, θα κερδίσουμε πολλά ματς από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για μένα είναι μία φανταστική μέρα, σκόραρα δύο γκολ, αλλά ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε.  Νομίζω πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον προπονητή για τις αλλαγές που κάνει στην τακτική. Σήμερα ήμασταν κυρίαρχοι στο κέντρο και ξέραμε ότι από τη στιγμή που το κάναμε αυτό, έχουμε δύο από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο για να κάνουν ζημιά. Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσετε τους αμυντικούς της Γιουνάιτεντ, δεν θα έχουν περάσει πιο δύσκολο 90λεπτο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.