«Μπλόκο» στην Άρσεναλ, ανοίγει ο δρόμος για την Τσέλσι

Πίσω έμειναν οι «κανονιέρηδες», αναφορικά με τη διεκδίκηση του τίτλου στην Πρέμιερ, μετά την ήττα με 1-0 από τη Στόουκ στο «Μπριτάνια» όπου ο Μαρκ Χιουζ έγινε ο πρώτος προπονητής που κερδίζει την Άρσεναλ με τέσσερις διαφορετικές ομάδες! Άνετα στο ντέρμπι της γειτονιάς η Τσέλσι (1-3 τη Φούλαμ).

Πίσω έμειναν οι «κανονιέρηδες», αναφορικά με τη διεκδίκηση του τίτλου στην Πρέμιερ, μετά την ήττα με 1-0 από τη Στόουκ στο «Μπριτάνια» όπου ο Μαρκ Χιουζ έγινε ο πρώτος προπονητής που κερδίζει την Άρσεναλ με τέσσερις διαφορετικές ομάδες! Άνετα στο ντέρμπι της γειτονιάς η Τσέλσι (1-3 τη Φούλαμ).

Η Άρσεναλ για μία ακόμη φορά συνάντησε τον Μαρκ Χιουζ και ξανά ο νυν τεχνικός των «πότερς» έκανε τη ζημιά στους Λονδρέζους. Επί Πρέμιερ Λιγκ έγινε ο πρώτος προπονητής που κερδίζει τους «gunners» με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Μπλάκμπερν, Μάντσεστερ Σίτι και ΚΠΡ οι προηγούμενες). Αυτή η ήττα, ωστόσο, αφήνει τους φιλοξενούμενους στους 59 βαθμούς, στο -4 από την Τσέλσι η οποία δυσκολεύτηκε μονάχα για ένα ημίχρονο από τη Φούλαμ αλλά πέρασε, τελικά, από το «Κρέιβεν Κότατζ» με 3-1. Έτσι η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο εδραίωσε τη θέση της στην πρώτη θέση με 63 βαθμούς.

Ο Οζίλ δεν χρησιμοποιήθηκε ως βασικός, μπήκε αλλαγή και είχε την καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο τέλος για την ισοφάριση. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το πέναλτι του Ουόλτερς στο 76΄, μετά από χέρι του Κοσιελνί εντός περιοχής της Άρσεναλ. Η Τσέλσι χρειάστηκε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσει να καταβάλει την αντίσταση της Φούλαμ και με το τελικό 1-3 να συνεχίσει την εξαιρετική παράδοση που έχει με τους «κότατζερς». Ο Σούρλε ήταν το πρόσωπο του ματς σκοράροντας και τα τρία τέρματα των «μπλε» (52΄, 65΄, 68΄) κι έγινε ο τρίτος Γερμανός στην ιστορία της Πρέμιερ που πετυχαίνει χατ τρικ.

Μείωσε στο 74΄ ο Χάιτινχα, με κοντινή προβολή, ενώ μπήκε αλλαγή μετά από καιρό ο Καραγκούνης (στο 79΄) αντί του Σκοτ Πάρκερ. Εκτός αποστολής ο Μήτρογλου για τους γηπεδούχους του Φέλιξ Μάγκατ. Ο Ρομέλου Λουκάκου γύρισε από τραυματισμό και με γκολ του, στο 81΄, η Έβερτον έσπασε το αήττητο σερί πέντε αγώνων της Γουέστ Χαμ (1-0). Στο Κίνγκστον η Νιούκαστλ «ξέσπασε» απέναντι στη Χαλ (1-4), πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της μέσα στο 2014. Για τις «τίγρεις» ο Ντέιβις στο 45΄ σημείωσε το μόνο γκολ, ενώ Σισοκό (10΄, 55΄), Ρεμί (42΄) και Ανιτά (93΄) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ υπέρ των «magpies».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.