Αναστασιάδης: “Να φωτίσει ο Θεός τα παιδιά” (video)

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αποφασίσει για την εντεκάδα το απόγευμα της Πέμπτης και ευελπιστεί οι παίκτες του να βγάλουν διάθεση και να δείξουν το ταλέντο τους. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αποφασίσει για την εντεκάδα το απόγευμα της Πέμπτης και ευελπιστεί οι παίκτες του να βγάλουν διάθεση και να δείξουν το ταλέντο τους. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου.

“Να τους φωτίσει ο Θεός να δούμε κάτι διαφορετικό”

“Είναι ένα παιχνίδι που εξαρτάται καθαρά από μας και αυτό θα το ακούτε συνεχεία από μένα. Με ενδιαφέρει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμα για τις απαιτήσεις κάθε ματς αρχής γενομένης από αύριο. Έχουμε ρίξει εκεί όλο το βάρος. Πιστεύω πολύ στα παιδιά ακόμα κι όταν ήμουν μακριά πίστευα. Πιστεύω πολύ στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Δεν είναι τα παιδιά τα περισσότερα που θα γνώριζα πρώτη φορά.

Τα γνωρίζω, τα έχω ζήσει σαν αντιπάλους και ξέρω τι μπορούν να κάνουν. Γνωρίζω τι κάνουν απλά έχουμε ρίξει το βάρος στο να πείσουμε τα παιδιά αυτά ότι μπορούυμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και να δώσουμε κάτι διαφορετικό. Ελπίζω αύριο να τα φωτίσει ο θεός να το κάνουν. Το ταλέντο και η διάθεση υπάρχει και να το δείξουν αύριο.

Για το αν έχει πίεση η ομάδα:

“Γιατί να υπάρχει πίεση στην ομάδα; Κάθε φορά πρέπει να υπάρχει πίεση με οποιανδήποτε αντίπαλο. Πιστεύω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη και δεδομένη. Έχουμε και έναν άλλον λόγο να το κάνουμε αυτό. Ο λόγος είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Τα παιδιά έχουν τη διάθεση, έχουν θέληση και πιστεύω ότι αύριο θα είναι μία καλή αρχή.   Εύχομαι την κρύα νύχτα αύριο να την κάνουμε ζεστή.

Για το αν με την κρίση είναι θετικό ότι παίζουν όλο και περισσότεροι Έλληνες:

“Μακάρι να υπήρχαν ακόμα περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές όχι μόνο στα ρόστερ αλλά να ήταν και βασικοί. Αυτό δείχνει και την ταυτότητα κάθε κράτους. Μακάρι να γίνει και σε μεγαλύτερο βαθμό. Υπάρχει ταλέντο και ποιότητα στα ελληνόπουλα.”

Για το τί έχει δει στα μάτια των παικτών: 

“Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παιδιών σε αυτά που ζητάμε. Χρόνο με τον χρόνο μειώνεται ο χρόνος των ομοσπονδιακών προπονητών. Οι προηγούμενοι προπονητές είχαν τον διπλάσιο χρόνο με τα παιδιά. Μπορεί και λίγο παραπάνω. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους συναδέλφους μου. Δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά αλλά είμαι ευχαριστημένος. Η λέξη δικαιολογία άλλωστε δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου.”

Για το αν ανησυχεί που παίκτες όπως ο Μήτρογλου δεν παίζουν:

“Εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης. Ας μην προσωποποιούμε τα πράγματα. Είμαι ο τελευταίος που θα εμπλακώ σε αυτό το πράγμα. Μακάρι όλα τα παιδιά να είναι βασικοί αλλά κάποιες φορές αυτό έχει και αρνητικά. Είναι κουρασμένα κάποια παιδιά. Ο στόχος είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό. Τον οποιονδήποτε πρέπει να τον επαναφέρουμε σύντομα για να είναι έτοιμος σε όσα ζητά ο προπονητής της Εθνικής. Αύριο μακάρι να έχω ακόμα πιο αισιόδοξα μηνύματα από τα παιδιά. Θα εκμεταλλευτούμε και αυτό το 24ωρο ώστε να έχουμε δηλαδή μία εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων τους. Να μην χάσουμε ούτε δευτερόλεπτό, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Απαγορεύεται να χάσουμε χρόνο.”

Τί θα αλλάξει σε σχέση με τα όσα είδε από το ματς στο Τάμπερε: 

“Εγώ ακόμα δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν αύριο. Κι έχω κι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί πρέπει να δώσω την εντεκάδα νωρίς. Σαν προπονητής των ομάδων έδινα την εντεκάδα στο πρωτάθλημα αργά. Τελευταία στιγμή μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δεν έχω καταφέρει να δώσω στα παιδια όλα όσα θελω. Δε με ενδιαφέρει τι έγινε χθες. Εγώ σκεφτομαι τι θα γινει μετά απο ένα λεπτο, οχι πριν από ένα λεπτό. Το λαμβάνω υπόψη μου για να μπορέσω το επόμενο λεπτό να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν έχει σημασία αν παίξεις ένα παιχνίδι το μεσημέρι και σε χειροκροτάει όλος ο κόσμος και το βράδυ παίζεις ένα παιχνίδι και είσαι μέτριος, ο κόσμος θα σε κρίνει με βαση το τελευταίο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την ανταποόκριση που είδα απο τα παιδια. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, μπορούν να κάνουν ακόμα περισσότερα από όσα κάνουν στις ομάδες τους. Παρακαλάω το Θεό να τους φωτίσει να τα βγάλουν όσο γίνεται πο γρήγορα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.