Ολλανδία-Βοσνία 3-1: Στο «κόλπο» της πρόκρισης οι Οράνιε (hls)

Η Ολλανδία επικράτησε με 3-1 στην «Γιόχαν Κρόϊφ Αρίνα» του Άμστερνταμ της Βοσνίας και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτιάς και της πρόκρισης στον Όμιλο της.

Η Ολλανδία επικράτησε με 3-1 στην «Γιόχαν Κρόϊφ Αρίνα» του Άμστερνταμ της Βοσνίας και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτιάς και της πρόκρισης στον Όμιλο της.

Ήταν η πρώτη νίκη του Φρανκ ντε Μπουρ στον πάγκο των Οράνιε, την ίδια στιγμή που η Βοσνία γνώρισε τον υποβιβασμό στο Nations League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά μιας στο τέταρτο ήταν ήδη μπροστά με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Βαϊνάλντουμ.

Το πρώτο μόλις στο 6ο λεπτό όταν μετά από ωραία κίνηση του Ντεπάϊ, ο Ντάμφρις έβγαλε την σέντρα και ο άσος της Λίβερπουλ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Σέχιτς.

Το δεύτερο στο 14ο λεπτό όταν μετά από πάσα του Μπεργκχάους, ο αρχηγός των Οράνιε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη η Βοσνία μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πιέσει. Όμως στο 55’ η Ολλανδία ήταν εκείνη που σκόραρε ξανά για το 3-0,  αυτή την φορά με τον Ντεπάϊ, μετά από ασίστ του Ντάμφρις.

Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 στο 63’ όταν ο Πρέβλιακ που είχε μπει ως αλλαγή δύο λεπτά πριν, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Βίτσκα.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κρουλ, Ντάμφρις (64’ Χατεμπούρ), Ντε Φράϊ, Μπλιντ, Βάϊνταλ (79’ Φαν Άανχολτ), Κλάασεν, Βαϊνάλντουμ (64’ Φαν ντε Μπεκ), Φράνκι ντε Γιονκ, Μπέργκχάους(89’ Στενγκς), Λουκ ντε Γιονγκ, Ντεπάϊ (79’ Πρόμες).

ΒΟΣΝΙΑ: Σέχιτς, Τοντόροβιτς, Χατζικάντουνιτς, Σανιτσάνιν, Κολάσινατς, Τσίμιροτ, Πιάνιτς (90’ Ζίλινιτς), Κρούνιτς (78’ Ραχμάνοβιτς), Βίτσκα (78’ Τάταρ), Χότζιτζ (61’ Πρέβλιακ), Γκόγιακ (61’ Ντανίλοβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.