Γεωργία-Βορ.Μακεδονία 0-1: Έγραψε ιστορία και πάει Euro (vid)

Η Βόρειος Μακεδονία νίκησε στην Τιφλίδα τη Γεωργία με σκορ 1-0 στον τελικό των play-offs, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο Euro 2020

Γεωργία και Βόρειος Μακεδονία είχαν ραντεβού με την ιστορία συμμετέχοντας στον τελικό των play-offs για μια θέση στην τελική φάση του Euro 2020. Διάκριση που δεν είχαν κάποια από τις δύο γνωρίσει στο παρελθόν.
Η Γεωργία έβγαλε από την αρχή του ματς στην Τιφλίδα  πιο επιθετικό πρόσωπο, κατάφερε να το μετατρέψει σε πίεση, όχι όμως και σε αντίστοιχες απειλές για την εστία των φιλοξενούμενων. 
Από την πλευρά της η Βόρειος Μακεδονία διαχειρίστηκε ανασταλτικά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία των γηπεδούχων, ενώ “έδειξε τα δόντια της” έχοντας σπουδαία ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα με τον Γκόραν Πάντεφ. 
Ήταν ο επιθετικός της Τζένοα εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, μετά την ασίστ του ποδοσφαιριστή της Νάπολι Ελίφ Ελμάς. Συνεργασία δηλαδή βγαλμένη από τη Serie A…

Η Γεωργία προσπάθησε να αντιδράσει αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος ήταν η ομάδα του Ανγκελόφσκι εκείνη που υπερίσχυε στη μάχη της μεσαίας γραμμής, δημιουργώντας μάλιστα και τις σημαντικότερες στιγμές σε σχέση με τους γηπεδούχους.

Το χρυσό γκολ του Πάντεφ έστειλε για πρώτη φορά την εθνική Βορ. Μακεδονίας σε τελική φάση διεθνούς διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.