Nations League: Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος της εθνικής

Η εθνικής Ελλάδος αντιμετωπίζει το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της League C (21:45).

Η εθνικής Ελλάδος αντιμετωπίζει το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να παραμείνει στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της League C (21:45). Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ζήτησε από τους παίκτες του περισσότερη ταχύτητα στο συγκεκριμένο ματς και καλύτερη εικόνα, συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Μολδαβία. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει τη διάταξη της εθνικής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν και φέρεται να σκέφτεται μια ή δυο αλλαγές προσώπων στο βασικό σχήμα. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναμένεται να παραταχθεί με τον Βλαχοδήμο στην εστία και τους Χατζηδιάκο, Σβάρνα, Τζαβέλλα και Γιαννούλη στην άμυνα. Οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Μάνταλο, Λημνιό και Μπακασέτα να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Παυλίδης. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μπουχαλάκης αντί του Κουρμπέλη και Φορτούνης αντί του Μάνταλου. 

Από την άλλη πλευρά, το Κόσοβο αναμένεται να παραταχθεί με τους: Μούριτς, Χαντεργιανάι, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Παγκαράντα, Σόλα, Μπερίσα, Ζεγκράβα, Τσέλινα, Ζενέλι και Κολόλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.